Na pocetak iliti doma iliti na tam otkud ste dosli
Bas svasta - Pocetak
 

Pismo za muskarce


Ovo je lancano pismo krenulo samo da bi potentnim muskarcima, medju kojima si i ti, njihov seksualni zivot jos vise zivnuo. Suprotno uobicajenin lancanim pismima, ovo pismo te ne kosta nista. Mozes samo dobiti. I to koliko! A kako?
Posalji jednostavno kopiju ovog pisma na sedam tvojih najboljih prijatelja, koji su jednako popaljivi kao i ti. Prije nego ga otposaljes, dodaj svoje imena kraj liste, a prvoga s liste skini (mislim... s liste).
Nakon toga odmah zapakiraj svoju zenu, curu, partnericu ili sta vec imas u veliku kartonsku kutiju (ne zaboraviti rupice za zrak) i posalji na primaoca koji je bio prvi na listi (onog kojeg si skinuo, mislim... s liste). I sad dolazi fora: cim tvoje ime dodje na vrh liste primit ces postom 7 (sedam) na 7 (sedmu) = 823543 zena, hej!
Statistika, tj. normalna razdioba nas uci da je medju njima barem: 0.5 miss Brazila, 2.5 modela, 463 divlje nimfomanke, 3234 radodajki, 20198 multiorgazmicarki i 40987 bi-zena.
To sve skupa cini cca. 64259 picicha, koji su nekoliko puta popaljiviji, jebozovniji i vlazniji od tvoje stare prileznice koju za to mijenjas. I tek sad dolazi najbolje: ona sama sigurno nije medju njima!

NE PREKINI LANAC NI U KOJEM SLUCAJU!
Jedan je muskarac, koji je pisao samo petorici, a ne sedmorici, kao sto je trebao, dobio postom svoju zenu natrag, ukljucivo s kucnim ogrtacem do poda, kojeg uvijek nosi, uvijacima a kosu na glavi (tzv. viklerima, brrhhuaa...) i trajnim migrenama. Isti dan je Claudia Schiffer s kojom je poceo zivjeti nakon sto je poslao svoju zenu odselila od njega k njegovom najboljem prijatelju iz djetinjstva (kojeg se samog, o sudbino, nije bio sjetio i poslao mu na vrijeme ovo pismo, aha!).
Dok ovo pisem, jedan muskarac, koji je poslao pismo na pravih 6 adresa, vec pojebao 976 zena i lezi u bolnici s tesko natecenim mudima, dok mu se pred vratima bolnicke sobe vec nagomilalo daljnjih 455 kartonskih kutija.

MORAS SAMO U OVO VJEROVATI!
Stoga, to ti je jedinstvena prilika, da tvoj seksualni zivot jednim udarcem dovedes u red. Nema vise skupih izlazaka na vecere, nema vise visesatnih spika o trivijalnim i dosadnim stvarima koje zene zanimaju, e a samo da bi ju dobio pod jaja. Nema vise uvlacenja u dupe zlocestoj punici, a da ne govorimo da nema vise dosadjivanja istrasenja s tim ruznim rijecima kao sto su npr. zaruke, vjencanje, itd. koje nam tjeraju krv u lice, izazivaju hladan znoj i zmarce i uznemireno disanje, ma ide to i do borbe za zrak.
I to sve skupa s garancijom uspjeha!
Stoga ne oklijevaj i otposalji pismo odmah na sedam tvojih najpotentnijih frendova.
Jebiga, ovdje fali ta lista s imenima, kamo li sam je samo zametnuo?