Na pocetak iliti doma iliti na tam otkud ste dosli
Bas svasta - Pocetak
 

Prirucnik birokratskih fraza

(dovoljan za govor u trajanju do 40 sati)

Slijedecih deset fraza predstavlja pravi mali prirucnik birokratskih fraza koji ce vam omoguciti drzanje govora u trajanju do 40 sati, a da pri tom odabranom auditoriju nista ne kazete. Autor ovog prirucnika posluzio se jednostavnim principom: presjeci svaku frazu na cetiri dijela koji se mogu uzajamno kombinirati. Svi segmenti koji se nalaze u koloni I mogu se kombinirati po zelji s bilo kojom grupom rijeci iz kolene II, zatim III i nakraju IV.

I II III IV
Gospodje, gospodo realizacija programa koje smo usvojili primoravaju nas na realiziranje postojecih administrativnih i financijskih uvjeta.
S druge strane prostor i mjesto koje zauzima obrazovanje igra znacajnu ulogu u utvrdjivanju osovina buduceg razvoja.
Tako isto konstantni rast kvalitete i kvantitete nasih proizvoda (usluga) primorava nas na preciziranje i definiranje sustava opce participacije.
Ipak ne zaboravimo da sadasnja struktura organizacije pomaze nam u pripremi i kovanju stavova u skladu sa zadacima koje je utvrdila organizacija.
Na taj nacin Novi model aktivnosti garantira veliko ucesce i razradnju novih prijedloga
Svakodnevna praksa pokazuje da nasa stalna briga oko informiranja i doprinosi u znacajnoj mjeri stvaranju osnova progresistickog obrazovanja.
Nije potrebno isticati znacaj ovih problema jer jacanje i sirenje struktura u velikoj mjeri doprinosi uspostavljanju sustava obrazovanja kadrova koji je prilagodjen potrebama.
Bogato i raznovrsno iskustvo razvoj raznih oblika aktivnosti omogucava nam bolju procjenu uvjeta koji odgovaraju ubrzanju nasih aktivnosti.
Briga oko organizacije, a prije svega konzultiranja sirokih slojeva aktivista predstavlja zanimljiv pokusaj isprobavanja jednog modela razvoja.
Visokoideoloski kriterij kao i pokretanje odlucne kampanje zapocinju proces koji ima za cilj usavrsavanje raznih oblika utjecaja.