Na pocetak iliti doma iliti na tam otkud ste dosli
Bas svasta - Pocetak
 

Pravila za sve djelatnike

INTERNA OBAVIJEST

Pravila za sve djelatnike

1. Bolovanje
Lijecnicko izvjesce o bolovanju se vise ne priznaje. Ako ste u stanju ici kod doktora, onda mozete doci i na posao. Ova odluka stupa na snagu odmah.

2. Operacije
Zabranjene su sve vrste operacija. Dok ste djelatnik ove tvrtke, trebate sve svoje organe. Zabranjeno vam je bilo sto odstraniti. Mi smo vas zaposlili intaktnog. Ukoliko si date nesto odstraniti, dobit cete trenutni otkaz.

3. Godisnji odmor
Svaki djelatnik ima godisnje 104 slobodna dana. To su sve subote i nedjelje.

4. Vlastita smrt
To je jedini opravdani razlog vaseg izostanka. Naravno, ocekujemo da vlastitu smrt najavite najmanje 14 dana prije, kako biste mogli uvesti u posao svog nasljednika.

5. Koristenje WC
Previse dragocjenog vremena se trosi na WC-u. U buduce se WC koristiti po abecednom redu prema predvidenom planu. Svi cija imena pocinju s A koriste WC izmedu 08.20 i 08.40, nakon toga oni s B itd. Ukoliko u za to odredeno vrijeme niste u mogucnosti obaviti radnju na WC-u, morati cete cekati sljedeci dan kada vase ime ponovno dode na red. U ekstremnim situacijama postoji mogucnost da se zamijenite sa svojim kolegom uz pismenu suglasnost nadredenoga. Vrijeme koristenja WC-a je ograniceno na 3 minute. Nakon toga se oglasava zvucni signal, vrata se automatski otvaraju, a toaletni papir se uvlaci u zid.

6. Stanka za rucak
Mrsavi djelatnici imaju sat vremena stanke za rucak, kako bi mogli vise jesti, a time i izgledati zdravije. Normalni djelatnici imaju pola sata stanke, kako bi zadrzali svoju figuru. Debeli djelatnici imaju pet minuta stanke. To je dovoljno da popiju tabletu i dijetetski napitak.

7. Pravila odijevanja
Trebate se odijevati sukladno vasim primanjima. Ako nosite dizajnerska odjela i odjecu skupih marki, polazimo od toga da ne trebate povisicu.

Zahvaljujemo za vas lojalan odnos prema tvrtki. Mi smo ovdje kako bismo vam pruzili pozitivno radno iskustvo. Iz tog razloga molimo da sva pitanja, komentare, strahove, prituzbe, frustracije, iritacije, agresije, prijedloge i sl. uputite nekome drugome, a ne nama.

Zelimo vam produktivan dan!