Na pocetak iliti doma iliti na tam otkud ste dosli
Bas svasta - Pocetak
 

Kako se poziva na domijenak u finim zapadnim zemljama:

1.12. - SVIM SURADNICAMA I SURADNICIMA
Zelim Vas sve srdacno pozvati za nas ovogodisnji Bozicni tulum koji ce biti 20.12. u Argentina-Steakhouse. Uz malu glazbenu grupu pjevat cemo poznate Bozicne pjesme, a nas poslovodja ce upaliti Bozicna svjetla na boru kostimiran kao Djed Mraz!
Veselim se Vasem dolasku i zelim Vama i Vasim obiteljima mirno vrijeme adventa.

Bernfried Meier-Eiergeist
Voditelj Human Resources


2.12. - SVIM SURADNICAMA I SURADNICIMA
Naravno ni u kojem slucaju nas jucerasnji poziv ne bi trebao izolirati nase turske suradnike. Svjesni smo da njihovi blagdani nisu isti kao i nasi te cemo zato od sada nase okupljenje zvati "tulum prije kraja godine". Takodjer nece biti bora niti cemo pjevati bozicne pjesme. Zelim Vama i Vasim obiteljima lijepo vrijeme.

Bernfried Meier-Eiergeist
Voditelj Human Resources


3.12. - SVIM SURADNICAMA I SURADNICIMA
Javljam se na diskretan ukaz jednog clana anonimnih lijecenih alkoholicara koji zahtijeva "suhi" stol. Drago mi je da mogu ispuniti ovu zelju, ali ukazujem da anonimnost time vise nece biti sto posto garantirana...

Bernfried Meier-Eiergeist
Voditelj Human Resources


7.12. - SVIM SURADNICAMA I SURADNICIMA
Uspio sam rezervirati stol svim clanovima udruge "Kontrolirana prehrana" daleko od svedskog stola, a svim trudnicama stol blizu toaleta. Pederi smiju sjesti zajedno. Lezbijke ne moraju sjesti s pederima nego ce imati stol za sebe. Naravno pederi ce dobiti aranzman cvijeca za njihov stol.
Jeste li napokon svi zadovoljni?

Bernfried Meier-Eiergeist
Voditelj Ludnice


9.12. - SVIM SURADNICAMA I SURADNICIMA
Naravno da cemo zastiti i nepusace od pusaca i koristit cemo tezak zastor koji moze odvojiti dvoranu tuluma te cemo smjestiti pusace u sator.

Bernfried Meier-Eiergeist
Voditelj Ludnice


10.12.
Vegetarijanci! Vas sam cekao! Boli me kurac da li Vam se svidja ili ne: ici cemo u Steakhaus!!! Mozete ako zelite letjeti na Mjesec da biste sjeli 20.12. sto je moguce dalje od "grila smrti" kako Vi to nazivate. Hranite se salatama iz salat bara i pozderite sve sirove rajcice!
P.S.: I rajcice imaju osjecaje, deru se kad ih rezemo, vec sam ih cuo kako se deru, hahahaha! Zelim Vam svima kurcev Bozic, napijte se i poginite!!!!

Ful-budala s treceg kata, koji S VAMA izgubi svoje vrijeme.


14.12. - DRAGI SURADNICE I SURADNICI
Kako smo saznali gospodin Meier-Eiergeist je vec puno bolje. Rukovodstvo sanatorija je odlucilo da cemo ga vec za nekoliko mjeseci moci posjetiti.

Jens-Peter Müller
vd Voditelj Human Resources

P.S.: Bozicni tulum 20.12. je otkazan.