Na pocetak iliti doma iliti na tam otkud ste dosli
Bas svasta - Pocetak
 

Da li moze da se zatrudni preko oralnog sexa?

(Tekst je stigao mailom. Pisalo je da je skinut sa nekog foruma, diskusija #Zdravlje. Kopiramo ga bez preinaka...)
Naslov topica je bio:
Da li moze da se zatrudni preko oralnog sexa.

Da li moze da se zatrudni ako mu dajem oralni seks?

marko - Jul 11, 2002 09:37 (*.ge.com)
Nego sta nego da moze! Posle samo ispljuje bebu.

Sonja - Jul 11, 2002 10:06 (*.rogers.com)
Ja mislim da moze ali nisam bas sigurna. U svakom slucaju bi trebalo da vodis racuna kad su plodni dani kod tebe i da ne nosis kondom. Bas me zanima sta ce ostali da kazu.

ONA - Jul 11, 2002 12:24 (*.cogeco.net)
MOZE!
SVE JEDNO JE DALI SPERMA ULAZI ODOZGO ILI ODOZDO JER U OBA PUTA MOZE DA OPLODI JAJNU CELIJU. POSLE SEXSA RECI DEVOJCI DA DOBRO OPERE USTA ONOM VODICOM ZA USTA (RECIMO,JA KORISTIM ORAL BE) JER ONA UBIJA SPREMATIZOIDE,,, OVI STO KAZU DA, NEMOZE LUPAJU JER SPERMA NESME DA STIGNE U ORGANIZAM(ZATO SE KORISTI CONDOM) A KAD STIGNE ONA MOZE DA PRODJE I KROZ USTA.
KOLIKO STE SAMO PRIMITVNI

ONA - Jul 11, 2002 13:07 (*.cogeco.net)
nIJE TACNO DA NEMOZE.MENI JE MOMAK TAKO REKO A NJEMU VERUJEM DA ZNA STA PRICA.UVEK ME POSLE KADA MU DAJEM ORALNOG SEXSA TERA DA OPEREM USTA JEL KAZE DA AKO IH NEOPEREM ODMAH DA, CU ONDAK OSTATI U, DRUGOM STANJU. SPERMA PUTUJE KROZ ZELUDAC I NEPRERADJUJE SE JER JE DRUKCIJEG SASTAVA,OTPORNA JE NA KISELINE.SAMO AKO Uzme tablete za kontracepciju ondak nemoze da ostane trudna jer tablete zastite.
ps. strasno je koliko ovde neki nista neznaju,a posle se pitaju zasto je toliko abortusa. E pa, drage moje, bar polovina njih je od oralnog seksa!

mamy - Jul 11, 2002 13:41 (*.a2000.nl)
ha ha ha.
ONA se sigurno sali.........
Boze je li ovo moguce?????

ONA - Jul 11, 2002 13:58 (*.cogeco.net)
NEZNAM STA VAM JE:(
PRICAM IS IZKUSTVA.MOJ MOMAK JE BIO PRE MENE SA DEVOJKOM SA KOJOM SU PRVA DVA MESEC-A IMALI SAMO ORALNI SEX A ONA JE OSTALA TRUDNA I MORALA NA ABORTUS.I ON JE ZAKLJUCIJO DA JE TO SIGURNO OD TOGA JER JOJ JE EJAKLUIRAO U USTA,ZNACI DA JE SPERMA PROSLA. SADA KADA IMAMO ORALNI SEX NIKADA NESVRSI AKO SU MI PLODNI DANI ILI SVRSI SA STRANE I EVO VEC GODINU DANA NISAM OSTALA U DRUGOM STANJU.
ZASTO VI MISLITE DA SAMO PRI SEXU MOZE DA SE ZATRUDNI??? A GDE ODE ONDA SPERMA IZ USTA?
u MOZAK??
MORAM DA IDEM,NEMOGU DA SE OBAJSNJAVAM VISE,JA ZNAM STA ZNAM A VI KAKO VAM VOLJA !!

Humor - Jul 11, 2002 14:42 (*.attbi.com)
Jebote nisam se ovako slatko smejao vec dugo vremena.
Nemogu da kucam od smejanja

Yes, i ja se nasmejah - Jul 11, 2002 15:01 (*.rogers.com)
a sto je najgore, sve sto ONA rece je totalna istina. Verovali ili ne, cak i kroz kozu moze da ti dospe do jajne celije (zavisi gde ti se u tom momentu nalazi jajna celija, posto se ona seta, pa nikada ne mozes biti sigurna gde je, tako se u stvari i racunaju plodni dani). Posebno one kojima je materica visoko, blizu stomaka, one su najvise ugrozene i kazu da tako gradjene devojke imaju predispoziciju za nezeljene trudnoce.
Mislim da usta ipak nisu najbezbednije mesto za tako nesto, mozda kosa ili nesto slicno jer kazu da je steta bacati proteine kad se mogu iskoristiti za pakovanje za kosu. Recept sigurno znate, ali samo da vas podsetima. Pomesajte je sa jednim jajetom i ostavite je na kosi oko pola sata, posle oprati samponom i isprati mlakom vodom.