Na pocetak iliti doma iliti na tam otkud ste dosli
Bas svasta - Pocetak
 

Veliko proljetno ciscenje

Jednog dana cistio sam podrum i spazio dvanaest punih flasa viskija. Moja mi je zena naredila da sve to prolijem u zahod i bacim boce, jer ona to vise ne zeli gledati u svojoj (?!?) kuci i da ako to ne napravim da ce ona... Da ne duljim, spustio sam se u podrum, dovukao ta boce gore i poceo sa nemilom zadacom:
Otcepio sam prvu bocu i izlio sve osim jedne casice koju sam popio, a to sam ucinio i sa drugom bocom koju sam izlio, a jednu casicu ispio.
Otcepio sam trecu bocu, izlio sve osim jedne casice koju sam, burp, popio. Otboc... otcepio sam cetvrtu bocu, popio, ovaj, izlio sve osim jedne bo...casice koju sam izli...popio. Odbocio sam cepu pete case i sve popio osim jedne skoljke koju sam izlio. Izvukao sam potom zahod iz devete casice i izlio popio bocu bacio cep. Onda sam ispio izlio ses...tu...dmu... bocu osmi i deseti zahod izlio popio casicu pojeo, podrum hik, burp, podrig, bljuv, i onda sam zahod prebrojio sa kucom podrum boce i bilo ih je 29, cepovi i sacice... tih podruma iz boca koje sam zahodio u odnos i popio.
Pisam mio poliko tijan bako kiste bi vislili.
Blesavio sam se osjecalo i zisam nnao sko tam i pe li onaj ijanac jiko jisto-pada hik, juhuhuhuuu, hik krcmarice daj jacu vina ti namoci....!

Izvor: 1eee.net