Pocetak
Razglednice
Bedastoce
Melodije za mobitele
Zid za grafit
Upisite pjesme, price...
Tekstovi, izjave, grafiti
Forum
Mali Chatek
Privatne poruke!!!
Igre
Tko zeli biti milijunas
Pronadjite razlike
Geografija-pikaj i uci
Sudoku
Nagradna
Natjecanje u tetrisu
Natjecanje u mastermindu
Natjecanje u memoryu
Vicevi
SMS poruke
Smijesne slike
Kviz
UvRnUti KViZ-evi!
IQ testovi
Home
E-cards
  Graffiti wall   Write a poem, story...   Win a free game   Forum<   Shout box   Ringtones   Funny texts and stories   Foolish things   Games   Championship in Tetris   Championship in Mastermind   Championship in memory   Jokes   SMS   Quiz   Funny pictures


Arhiva (Archive)
Novi upisi (New entries)

9899 upisa na 396 stranica (stranica br. 262)
9899 entries in 396 pages (page No. 262)
DOKAZI DA ME VOLIS
Moje misli skrenute su
s pravog puta.
Moje potrebe i tijelo
koje gori
zovu te!

Dodi i odvedi me
ne putove uzitka.
Pruzi mi noc u
kojoj cu biti sigurna
uz tvoje toplo tijelo.

Dokazi mi svoju ljubav.
Dokazi mi da me trebas.
Dokazi da su dodiri
istiniti a namjere
ciste.
Dokazi da me volis!

Dokazi mi to poljupcima,
milovanjima i uzdasima.
Miluj mi bedra, ljubi
mi grudi.
Ne daj da zaboravim ovu noc.

Dokazi da me volis!
Ja ne trebam rijeci,
samo dodi i poljubi me.

Dodi, dokazi da me volis!
Utipkao Angel - 29.7.2006. u 07:34 Komentari ( 1 )

bez naslova
navukli su svi na moje osmjehe..
a ja sam sad pred svima ogoljene duse..
pa me mogu raniti bilo gdje,
boljet ce na svakom mjestu jace...
otkrivena koa golo tjelo,
ne pokrivena ne zasticena od zime zivota
koja je sve vise surova
ali ruku zgvrcenih ruku pomocnicu ne trazim
ovvaj put se ne hvatam za slamke spasa...
Utipkao leejla - 28.7.2006. u 21:46 Komentari ( 1 )

zabluda
bili smo najbolji
barem u mojim mislima
trjalali bi vjecno
bila je moja nada
zauvijek biti samo tvoja
bila je moja zelja
biti uz tebe
u dobru i zlu
bio mi je poticaj
za bolje sutra
bio si mi sve
kao niko nikada prije

voljela sam te iskreno i sljepo
i smatrala sam da ti je sa mnom stvarno bilo ljepo
nazalost
tvoje misli
bile su daleko od tvojih obecanja
tvoje rijeci
bile su daleko od istine
tvoje srce bilo je moje
ali samo u lazima4-ever in my thoughts...
Utipkao kika - 28.7.2006. u 17:53 Komentari ( 4088 )

Sada je drugačije
Drugačije je sada sve.
Okrenulo se dušo moja, ali satisfakcije nema.
Tolike godine čekanja ,i evo nije uzalud.
Neko je drugo vrijeme, i sada sam ja
okovana dubinom života, i tvojim buđenjem.
Ne likujem.
Pa kako bih mogla tvoj bol slaviti ?
Iako pojma nemam zašto volim te, tako bezuvjetno.
"Zaprave", što bi rekli klinci.
Čak ni straha nemam što će se možda jednom
probuditi tvoja nestrpljivost.
Ovoga puta ne želim da me gricka
bolna uzbuđenost skrivanja.
Više ne.
Možda možemo biti sve a možda i nikada više.
Ali te osjećam, ni ne slutiš koliko.
Prizivam, i čuješ ti to, itekako.
Naši sve duži razgovori traže dodir.
Ne mogu ti ga pružiti.
Sada je drugačije sve.
Samo te mogu voljeti.
Jedina stalnost i konačnost smo
tamo negdje u beskrajnom svemiru,
mi...
Utipkao mjesečina - 28.7.2006. u 13:56 Komentari ( 0 )

http://www.covermagazin.com/sanjarica-j.htm
LAV


Lav jednostavno voli biti u centru pažnje. Sunce ga čini samouvjerenim.

Mora u svemu biti najbolji, ističe se i svojom odvažnošću i hrabrošću. Voli izazove i stalna dokazivanja. On živi od pohvala i divljenja drugih ljudi, ako želite ostaviti dobar dojam na lava stalno mu komplimentirajte.

Lav ima potrebu svima pokazati da je najbolji i vrijedan divljenja pa će se tako i svome partneru stalno dokazivati. Lav je inicijator i voli dominirati, na ovo ćete se morati priviknuti želite li vezu s njima. Oduševljeno prihvaćajte njihove ideje i nemojte se ljutiti ako on ne bude uzvraćao na vaše.

Ne zaboravite mu laskati i ni slučajno mu nemojte spominjati teme poput starosti, bolesti i usamljenosti. To su njihovi najdublji strahovi. Unatoč njihovom čvrstom nastupu, oni su iznutra vrlo ranjivi.

Lav voli zgodne, ali što je važnije dotjerane osobe. Lav kao car životinja uvijek se drži ponosno, pa takvo aristokratsko držanje očekuje i od svoga partnera. Nemojte dopustit da pomisli kako vas je prelako osvojio, jer lav voli izazove, ali nemojte ni previše odugovlačiti jer lav je uistinu lijen da bi se pretjerano oko nekoga potrudio.

Najbolji partneri za lavove su blizanci, ovnovi i strijelci.

Njima ne odgovaraju djevice, škorpioni i ribe.Lav – Ovan: J J J

Ovan i Lav će se dobro slagati sve dok ovan bude hvalio lava, a lav bude imao razumijevanja za ovnove stalne inovativne pothvate. Kako se oba znaka vole raspravljati njima će i nesuglasice biti poticaj u vezi. Samo je bitno da lav pusti ovna da vjeruje kako on uvijek ima pravo. Ovo je dobra kombinacija u svakom pogledu, ljubavnom, prijateljskom i poslovnom.

Lav – Bik: J L

Kako bik ima istančan osjećaj za lijepo po tom pitanju mu lav savršeno odgovara, privući će ga njegova ljepota, snaga i strast. S druge strane lav će kod bika pronaći potrebnu financijsku sigurnost. Lavova otvorenost i bikova konzervativnost s jedne strane mogu biti dobra kombinacija, ali ako su jako izražene te karakteristike mogu biti kobne za njihovu vezu. Najčešće su živahna kombinacija ali kratkog vijeka trajanja.

Lav – Blizanci: J J

Blizanci će s lavovima ostvariti idealnu vezu. Oba znaka vole biti u centru pažnje, komunikativni su i vole dobru zabavu. Blizance će oduševiti lavovi koji imaju potrebu stalno biti u centru pažnje. Skloni stalnim igricama miša i mačke vrlo brzo se povezuju i ostaju dugo zajedno. Ipak, blizancima može zasmetati lavova posesivnost a blizancima može dosaditi stalno komplimentirati lavu.

Lav – Rak: J L

Lavovi moraju uvijek biti u centru pažnje što će, ukoliko lav u tome ne prevrši mjeru, privući raka. Veza može uspjeti ako rak shvati da lava jednostavno mora stalno hvaliti, a lav će u toj vezi naučiti pokazivati emocije i pružiti potporu raku. Problematičnost u vezi je sitničavost oba znaka. Problemi nastaju ako im se mušičavi dani poklope, kada je prekid neizbježan.

Lav – Lav: L

To što su sličnih osobina pojavljuje se kao najveća prepreka mirnoj vezi. Oba partnera vole dominaciju i vole naređivati. U ovoj zajednici česti su sukobi i svađe. Veza može uspjeti samo ako žena lav preuzme tradicionalnu ulogu žene kao slabijeg spola i dopusti muškarcu lavu dominantnu ulogu. Kako oba partnera žude za divljenjem i pohvalama u ovoj kombinaciji niti jedan ih neće dobivati dovoljni, pa njihov ego neće biti zadovoljen. Lako će se privući zbog isticanja u društvu ali neće znati održati zajednicu.

Lav – Djevica: L

Ova veza bi i mogla uspjeti ali uz puno truda. Djevica se može zaljubiti u lava zbog njegovog upečatljivog prvog dojma, ali kad prva zaljubljenost prođe javljaju se problemi jer na vidjelo izlaze njegovi nedostaci. Drugi problem se može pojaviti zbog lavove velikodušnosti što će iritirati praktičnu i štedljivu djevicu. Neće razumjeti kako lav može toliko ljenčariti, malo zarađivati, a opet toliko trošiti na odjeću, kozmetiku ili na poklone. Zbog toga će je lav doživljavati kao uskogrudnu a njena prigovaranja će ga smetati.

Lav – Vaga: J J

Lav i vaga su dosta dobri partneri. Oba znaka su društveni, zanimljivi su i vole izlaske. Lako će se primijetiti i privući jer se i jedan i drugi znak vole isticati u društvu. Problemi se mogu pojaviti zbog kritičnosti i neodlučnosti vaga, što lavovima ide na živce. Vage po svojoj prirodi nisu vjeran znak, to smeta lavu koji voli biti centar nečijeg svijeta, ali kako i jedan i drugi znak vole i imaju potrebu usrećiti svoga partnera vaga može nadići svoje porive za koketiranjem s drugima.

Lav – Škorpion: L L

Duža veza među ova dva partnera je teško ostvariva. Iako imaju neke slične osobine svi problemi će se pojaviti zbog želje oba partnera do dominiraju. Jednostavno ako se i jedan partner povuče određeno vrijeme i prepusti drugome ulogu šefa, njegova prava osobnost će isplivati na površinu i uslijedit će ponovna borba. To će umoriti lava, iako se u ovoj vezi češće prvi povlače škorpioni, inače inteligentniji i racionalniji znak koji će prije primijetiti kako nisu jedno za drugo. Škorpiona će također smetati lavova rasipnost. Zajednička im je strastvenost i osjećajnost, pa ako baš insistiraju to su karakteristike na kojima mogu graditi vezu.

Lav – Strijelac: J J J

Lav i strijelac su zaista dobar par. U nekim stvarima su slični u nekim različiti, ali bitno je da su slični tamo gdje treba a različiti u onim karakteristikama koje nisu važne partneru. Mogli bi smo reći da se savršeno nadopunjuju i uzajamno razumiju.

Lav – Jarac: J L

Glavni izvor sukoba u ovoj vezi je novac. Lav voli trošiti, a jarac štedjeti. Jarac voli raditi, a lav ljenčariti. Jarcu fizički izgled nije jako bitan a lav ono malo novaca što ima ulaže u njega. Međutim, ukoliko lav slučajno naiđe na jarca kojemu imponira njegov stav, izgled i ponašanja, jarac će dobrovoljno pristati ga financirati. Ovakva veza često je uspješna ako se radi o jarcu muškarcu i ženi lavu.

Lav – Vodenjak: J L

Ova veza može dobro funkcionirati, jer će lav iskreno imponirati vodenjaku te će ga ovaj hvaliti bez imalo pretjerivanja u svojim izjavama. Zajedničke osobine su im ponos i tvrdoglavost što može biti izvor i slaganja i neslaganja ovisno o situaciji. Veći problem u ovoj vezi predstavlja stalna želja vodenjaka za nečim novim, što lav neće shvatiti, nego će potražiti novu osobu kojoj će biti centar svijeta.

Lav – Riba: L

Riba je znak pun razumijevanja i dobar slušač što odgovara lavu. Ribu će lav privući jer ona voli pomalo agresivne partnere i voli prepustiti inicijativu drugome. Lav neće imati previše razumijevanja za šutljive i depresivne faze ribe, koje mogu biti izvor stalnih problema i na kraju natjerati lava da ode iz veze.
http://www.covermagazin.com/lav.htm


http://www.covermagazin.com/sanjarica-j.htm


Utipkao onnnnaaaa - 28.7.2006. u 13:22 Komentari ( 0 )

and nothing else methers
Danas sam bolje.Gotovo da sam napola sretna..Osjećam kao da je okupacijska magija tvog pogleda od prije dva tjedna povukla svoje uznemirujuće trupe..i sklopila primirje s mojim razbuktalim osjećajima..Sada tinjaju..Da,pogled je kriv za sve..Taj pogled..Imala sam velike tamne naočale i pomislila kako je sreća što nečeš vidjeti da si u korneru mog oka..Ali uzalud.
Kako sam samo mogla zaboraviti da je tvoj pogled mogao preći i puno veće prepreke..Mahnuo si..Ja nisam..Želim da znaš koliko me još boli..Želim da znaš da još uvijek osjećam..cijeli spektar osjećaja samo za tebe..I ništa drugo nije važno.
Utipkao Metallica - 28.7.2006. u 09:27 Komentari ( 0 )

Zauvjek tvoja
drzim te za ruku
i kroz noc osjecam toplinu tvoga tjela...
U ocima sam ti cijela...
Gutas me pogledima...
Smjesis mi se kroz vedru ljetnu noc..
Ja znam da ovo nije san..
Ne,,nece prestati
Necu ponovno ostati sama,,
neces izbljedjeti
Necu se ujutro buditi uplakana..jadna...
Neces me napustit ljubavi nikada...
Ti si jedini covjek na ovom svijetu..
koji me voli bez kraja...koji me nepusta iz svog zagrljaja
Koji postuje moje mane...
Koji cijeni moje dobre strane...
Zauvjek tvoja...to priznam ti sad...
U tvojim ocima vidim plam...
Zauvjek uz tebe...i u dobr i u zlu...
Za tebe tu..i na javi i u snu...
Ne..nemoj reci ni rijec...zaustavi glas..
privini uz sebe moj stas...
I zagrli me jako..poljubi u kosu...
zelim s tobom ici bilo gdje...
tamo gdje samo ljubav stanuje..
Samo mi primi ruku
i pogledaj u oci
osmjeh jedan svoj mi daj...
zelim da jednog dana..s tobom mi svaki zapocinje dan...
Zauvjek tvoja.....
Utipkao Rokerica - 28.7.2006. u 00:20 Komentari ( 1 )

nikad moj
znam da nikad moj nećeš biti to su samo snovi to je sammo iuzija
Utipkao beautiful - 27.7.2006. u 23:05 Komentari ( 0 )

ZA MOJU DRAGU MOJE SVE SVE
jos 4 dana bebi..i nase duse i tijela ce se opet spojiti zivote moj zudim da te sretnem opet da te dotaknem grlim ljubim milujem zudim da sam opet u tvojoj blizini volim te zlato moje moje oko plavo VOLIM TE M.......
VOLIM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE LJUBIM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Utipkao bEba tvoja - 27.7.2006. u 12:38 Komentari ( 1 )

fade to black
Noćas sam te vidjela u snu nakon dugo vremena.Predugo.Bio je sumrak..ti si došao u sivom autu..ja sam se izašla van igrati s mačkama..kao..a otišla sam s tobom..vozili smo se..ti si pričao..bajke..o moru..i o mom budućem životu s tobom..Tvoj je glas bio tako stvaran..slovo ć je zvučalo baš kao što ga u stvarnosti izgovaraš..Znaš da sam se topila od tvog glasa? Rastezao si riječi kao neki macan..I onda odjednom njezin glas s druge strane telefona..Baš čudno.. ta dva događaja uopće nisu u stvarnosti bila povezana..Željela sam da to prestane..opet ta neopisiva bol.koja mi je oduzela dah,govor,sluh,ruke,noge,dušu..kao da netko gnječi sve što jesam..i muka iz gorućeg želuca..i škare koje imaju aureolu..kao spas..Probudilo me vlastito cviljenje..Kako je taj grozan događaj..taj kraj..u meni tako izblijedio? Kako sam to mogla dopustiti..Da me obuzme tvoj duh.
Utipkao Metallica - 27.7.2006. u 08:54 Komentari ( 0 )

meni se ovo svidja
Daleko u neistrazenim rukavcima nepopularnog kraja zapadnog dijela Galaksije, nalazi se meleno, neugledno, zuto sunce.
U njegovoj orbiti, na udaljenosti od priblizno 98 milijuna milja, nalazi se jedan, sasvim beznacajni mali plavo-zeleni planet, ciji su oblici zivota - potomci majmuna - tako zapanjujuce primitivni da jos uvijek misle da su digitalni rucni satovi strasno zgodna ideja.
Taj planet ima - ili, bolje receno, imao je - jedan problem, i to ovaj: vecina ljudi koji su zivjeli na njemu bila je nesretna povelik dio vremena. Mnoga su rijesenja predlagana za taj problem, ali vecina ih se uglavnom bavila kretanjem malih zelenih komada papira, sto je cudno s obzirom da nisu nesretni bili ti mali zeleni komadi papira.
I tako je problem ostajao: ljudi su uglavnom bili zlovoljni, a vecina se osjecala jadno, cak i oni s digitalnim satovima.
Bilo je sve vise onih koji su mislili da su svi napravili veliku pogresku, silazeci sa stabla u prvom redu. A drugi su tvrdili da su cak i stabla bila pogreska, i da nije nikada ni trebalo napustiti ocean.
A onda, jednog cetvrtka, gotovo dvije tisuce godina nakon sto su jednog covjeka prikucali na kriz samo zato sto je rekao, da bi bilo divno, za promjenu, biti dobar prema ljudima .....
IIII DALJE SI CITAJTE SAMI AKO VAM SE DA....
"Vodic kroz galaksiju za autostopere"
Utipkao go blesava - 27.7.2006. u 01:00 Komentari ( 2764 )

Balda o mojoj ljubavi...
Zar sam sve to morala proći
I ponovno na start doći?
Zar sam opet morala voljeti
Kad znam da će boljeti?

Ljubav me opet otrovala
I dušu mi pokopala.
Došlo je proljeće
A srce mi već odlijeće

Zar je doista moralo tako biti
Da ponovno suze moram kriti
Svaka pjesma je posvećena tebi
Samo da boljelo ne bi.

Moram te prepustiti u druge ruke
Jer neizdržljive su ove muke
Izgubljena je svaka nada
I moje srce na dno pada.

Molit ću se da bol ne traje dugo
Jer ti me ne napuštaš tugo
Smisao života više nemam
A to je ono što sad trebam.

Pokušavam zaboraviti prošle dane
I sve tvoje slatke mane
Ali sjećanja ne daju mira
Svake sekunde izviru poput vira

Da nade nema ti si dokaz
I sreća mi ponovno daje otkaz.
Moj život je velika balada,
A još sam tako mlada

Ne postojimo mi više,
A život i dalje nove balade piše
Bili smo sekunda u stoljeću
A sve je počelo u proljeću

Život koji živim više nije raj
Jer je našoj ljubavi došao kraj!
Utipkao usmljena mala - 27.7.2006. u 00:14 Komentari ( 1 )

nice day
probuditi se ujutro
bez ikakvih nada zelja i ocekivanja
tako rano dok jos i ptice spavaju
dok jos nema ni tracka sunca
i spremati se za posao
ne ocekujuci ama bas nista
konacno je krenulo dobrim putem

kako se sunce budilo
budilo se i ono nesto u meni
ono nesto
sto je odavno zaspalo
ono nesto
na sto sam zaboravila da uopce postoji

obuzela me sreca
ali ona prava
istinska
onaj tracak nade
koji ljude tjera u zivot
bez velikih ocekivanja
jer znaju da ce sve biti dobro

i bilo je
ne da je bilo dobro
bilo je i vise od toga
ne da je bilo lijepo
bilo je i vise od toga

konacno sam osjetila
da za sve postoji razlog
da ima nade
da ima izlaza
da ima te jebene srece
za koju sam misla da samo mene nece
Utipkao kika - 26.7.2006. u 17:54 Komentari ( 1 )

*****
Ljubav moga srca, što ćeš jednom doći
nikad nesretnuta, snevana odavno,
budi kao kaplja koju samrt toči,
silna kao ona i ničemu ravno.

Budi kao san što dugi drhtaj daje,
kao talas meki, i ko vječna plima,
kao strastan miris od kog srce staje,
čudnog stiha duše budi slatka rima.

Utipkao _Silence_Soul_ - 26.7.2006. u 16:59 Komentari ( 0 )

STAROJ LJUBAVI
Jecam,jecam u ovoj dugoj noci,osecam se tako usamljeno.Secam se svih trenutaka koje sam provela sa tobom i patim sto vise nismo zajedno.Bili smo jedna dusa,a dva tela,svaki dan provodili zajedno.Ponekad pozelim da se vrate ono dani kada smo livadom trcali bosi,stavljao si cvece u moju kosu,bili smo srecnizajedno.Zelim da se zaborave sve one svadje da budemo ono sto smo bili.Da kao nekad,u prolazu,bacis po koji kamencic u moj prozor i da mi pevas one pesme koje si mi nekad pevao:"Sanjam da te opet slusam kako dises,kako dises dok savija se trva,sa me dira tvoja kosa plava,tvoja kosa na mom licu draga.Sanjam da se opet volimo u klasju u tom klasju sto lezi tu pod nama,da me dira tvoja ruka vrela,tvoja ruka preko moga tela,Sanjam da ti kazem vrati mi se draga,ako treba pobegni od svega,jer je zivot samo ovaj jedan i nema nista,nista izvan njega."Da gledas moje oci i ljubis me onko kako samo ti to znas.Opet zelim da mi sapuces na uho,da me mazis i ne das me nikome.Cesto citam pisma koja si mi pisao i gladam sve ono sto si mi poklonio,a kada cujem da se dvoje nazivaju "srecom",spustim glavu i pitam se da li si sam ili sa njom?Tako bih te nazvala da ti cujem glas.Da li i nju nazivas srecom?Znam da vise nikada nece biti kao sto je bilo pre,ali bih volela da znas da jos uvek VOLIM TE!!!!!!
Utipkao Xenija - 26.7.2006. u 16:51 Komentari ( 0 )

Ronilac
...

Govor je kad iz daha riječi naviru,
kad se tiho probijaju, širom prelijevaju,
strahotne i uvijek nove,
blistave i krhke,
da li su slapovi,
da li su obluci
ili su gromovi,
riječi,
nikad iste
i sve bogatije,
jedna za drugom,
jedna preko druge,
gole,
u klupku,
ludo zaljubljene,
ili samotne, zakukuljene,
kap za kapi,
kamen po kamen,
ali uvijek nanovo na sve spremne,
riječi, crvene od usana, mokre od suza,
mračne iz dubine srca,
riječi od sna
i riječi od uma.


Utipkao _Silence_Soul_ - 26.7.2006. u 16:47 Komentari ( 0 )

TI
Bila si lijepa kao duga poslje kise,
gdje si sada kada sve mirise...!?
Utipkao _Silence_Soul_ - 26.7.2006. u 15:28 Komentari ( 0 )

the unnamed feeleng
Danas je jedan od onih dana kad te pokušavam mrziti.Kad počinje agonija..borba tih ubojitih pitanja protiv sjećanja..Zašto me ne čuješ..Ili ne želiš čuti..Zašto ta ženturača..odvratna..stara..žljundrasta i presušena i istrošena. Da se i desi neko čudo koje bi me spojilo s tobom na trenutke vjerojatno bi mi se gadio tvoj dodir.Zašto si dopustio da smrt sazna naša imena? Poželim te udariti.. tako često..i odrezati ti tu kosurinu Samsone..Da te sada sretnem drogirala bih te moći crnog oka..i zarobila te u onu prostoriju..znaš koju..onu sa podom..stolom..i zidovima.. samo više nije onaj isti tepih..ona u kojoj nema duhova bivših i naznaka budućih..i držala bi te tamo dok nebi vratio vrijeme..baš ništa ti nebi falilo..Brinula bi se za tebe..i hranila te tvojim imenom iz svoje glave..Bio bi vrlo sit..Neznaš koliko. I kad bi uvidjela da ne možeš učiniti da putujemo unatrag.. popustila bi.i bilo bi dovoljno da kažeš da znaš da si pogriješio.Nisam sretna bez tebe.....Bože,daj da padne kiša!
Utipkao Metallica - 26.7.2006. u 09:02 Komentari ( 0 )

SMAK
Ruze na suncu sire miris,kao zalopojku...
Ne osecam krivicu zbog nas!Prvi si RUZICNJAK ubrao.
I posle toliko godina ,isti je bol.Ista sreca,samo TI srecu i tugu
DUSOM kalemio.Tvoja DUSA.
Utipkao .... - 26.7.2006. u 00:38 Komentari ( 0 )

Ludilo
Počinje ludilo...
Pozdravljamo se po sto puta
i gledamo kroz mračne svodove trepavica.
Zašto ne zaustaviti korak
kada je srce već zastalo ?
Dok nepomičan sjediš,
u mnoštvu sam sa svojim mislima,
i ja, dok prolazim pored tebe
slomljena nakon naporna dana,
dok prelazim tu rutu da bi se nahranila,
pitam se gdje se skriva odgovor
na vječno pitanje ?
Tako bi jednostavno bilo tih par koraka
preći do mene,
i tako bi lako bilo približiti se opet
dovoljno da poljubac zaustavi pješčani sat.
Te tvoje usne,
topim se u sjećanju na ludilo
na opijenost svojstvenu djeci
i pomahnitalim snovima.
Sve će pasti u vodu ako se ne ponovi
ako taj krug vječnosti ne zagrebe još jednom naša vrata.
Pa da nas i ponese ludilo našom mutnom rijekom
ljudi bi i dalje živjeli svoje male živote,
zar bi ih vječno smetao naš ?
Naježena, osjećam tvoj dodir ,
pokrenula se slutnja,
i upravo si kraj mene ti,
moja ljubljena ludosti...

Utipkao mjesečina - 25.7.2006. u 14:42 Komentari ( 2 )

angel
Da sam anđeo poletio sad bi u naručje tvoje
Grlio te, ljubio te, cijelu noć
Na tvoje usne i zadnji atom snage potrošio bi
Jer tvoje usne znače život!
Utipkao tomi - 25.7.2006. u 13:01 Komentari ( 1 )

Ponor :(
ponor ispod mene koji se otvara neka me zagrabi
kao velikom zlicom zivota neka me unutra ispusti..
nemamja vise volje zivjeti,
nemam razloga postojati....
za koga da govorim o zivotu,
kad i sama sam eho tudjih zivota,
ma za kog da se predaje netko
kome niko se nije dao...
Ponor ispod mene,tako je blizu
ja nemam straha da padnem u njega
samo trebam ruku nevidljivu da me gurne
i da nema nikog blizu da me sustigne...
Ne naviknuta na depresiju tugu
jednom je i mene morala stici,
kazu ionako da dobre ljude zlo nezna zaobici..
Utipkao leejla - 25.7.2006. u 08:07 Komentari ( 1 )

Moj prvi seks - u autu!
Moj prvi seks - u autu!
Vidim da biste htjeli čuti kako je bilo. Pa evo, dužna sam vam ovu priču budući da sam vam bacila bubu u uho. Prvo, sjetite se da je moj dečko nedavno kupio novi auto, mali. (Ima ga pola grada, baš sam danas to zamijetila.) Drugo, ovo mjesto dodajem na popis mjesta na kojima smo to obavili.

Bili smo na jednoj svadbi u subotu i stalno smo izlazili van na zrak iz sale i meni padne na pamet da bismo se mogli negdje poševiti. Doduše, mislila sam da prošetamo do nekog mraka pa to obavimo pod zvijezdama, ali dragi je bio lijen pa smo sjeli u auto. Vozimo se i malo malo ugledam nekakvo skrovito mjesto, ali kaže dragi da zna pravo mjesto jer je jednom davnom dok je još išao u srednju školu tamo prolazi s traktorom. Uh, traktor zvuči tako ubitačno romantično.

Nego, vozimo se mi i ja napaljena k'o sam vrag. Vozimo se u krug, prolazimo gdje smo već prošli. Vozimo se. Vozimo. Ja više nisam napaljena. I dalje se vozimo. Sad sam se usmjerila na to gdje vozimo i da se ne izgubimo. Pamatila sam kojim smo putem prolazili da se znamo vratiti. Vozimo se mi i dalje. Pitaj Boga koliko smo kilometara napravili vozivši se u krug. Uglavnom, napokon nađemo to mjesto. Mrkli mrak, travurina oko nas, neko grmlje... Kaže dragi, ajmo van. A? Ma kud ćeš van? Jesi ti lud? Tu je mrak. Tko zna kakvih buba ima! Tu je moja napaljenost došla u minus. Ajd dobro, unutra ćemo, kaže dragi.

Budući da se ni on ni ja nikad u život nismo seksali u autu, nismo znali gdje se to radi - naprijed ili iza. Rekoh ja njemu da idem iza. Pita on zar ne ćemo naprijed... Ja tvrdoglavo tupim iza! I tako prebacim se iza kad on otvara vrata i kao gospodin ulazi iza. Ne će on valjda prelaziti preko sjedala. Uglavnom, došao on iza. Sjeo. Sjela ja na njega, počeli se ljubiti, ponovno se napalim, dignem glavu i odmaknem se da mu otkopčam košulju... TUP! Krov auta nizak. Mali auto. Ajde, barem nisam jako udarila. Nastavljamo dalje. Krenem skidati majicu preko glave, ne ide, krov smeta. Ne možeš u isto vrijeme sjediti dečku u krilu i skidati majicu.

Nekako sam se ja uspjela skinuti i uspjela skinuti dečku košulju. Sjedim ja na njemu poprilično napaljena, a budući da sam tako sjedila osjetila sam i njega, tj. njegovog. Treba sad on svoje hlače skinuti. Nema dragi mjesta u autu... Gospodin lijepo otvori vrata, izađe van, skine hlače i vrati se unutra. Pomislih, ajde, snalažljiv je, ali moja napaljenost više nije tako visoko kad ne ide sve sponatano nego moraš paziti na sitnice.

Uglavnom, vrti se dragi u auto, polegne me, obavi oralno... i tako rekoh mu neka opet sjedne da ja mogu na njega. Sad opet sjedimo kao na početku, ja na njemu. I tak, počeli se mi seksati i ono, krenem ja malo gore dolje ono TUP! Opet krov! O jebem ti mali auto! Onda smo se nastavili seksati, ali ja sam nakrenula glavu pa me kasnije vrat bolio. E sad, ne bi dragi bio dolje, on bi malo gore. Opet ja na leđa, on gore... Vjerujte mi, ne znam kako smo to uspjeli, ali uspjeli smo. I ta je poza bila ok. Malo nepretno, ali za prvi put ok.

I eto, tu je bio kraj. No, tu je bio kraj seksa, ali ne i naših muka. Ma, bolje reći nespretnosti. Dragi je opet izašao van iz auta na zrak, ja sam otvorila prozor jer sam se preznojila. A naravno, bojala sam se izaći van. Problem je bio što je tamo doista bio mrkli mrak pa je dragi pažljivo oblačio odjeći da ne bi natrag na svadbu došao kao crikus odjeven. Uglavnom, mi se obukli, ja popravila frizuru i mogli smo krenuti natrag.

Problem je nastao kad je dragi krenuo u rikverc: stakla zamagljena, a okrenuti se ne može da ne upadne u neki kanal. S druge strane je bilo neko grmlje pa se definitivno nije mogao okrenuti. Onda smo još koju mintu čekali da se stakla odmagle. I napokon smo mogli krenuti dalje.

Uglavnom, da sažmem bit priče. Kod njega u autu nikad više! Praksirat ćemo se u mom autu. Puno je veći. Iako smo se duže vozili nego što je seks trajao, ipak je nama bilo dobro. Nije baš da sam svršila, ali skoro. Za prvi put je bilo sasvim ok. Mislila sam da će biti gore.

Nego, zašto nitko ne napravi kakav priručnik o seksu u autu? Ono, seks u krevetu je jednostavan, nemas prepreka i barijera, ali seks u autu... e za to trebaju uputstva. Ustvari, uz svaki auto bi trebali priložiti upute o seksu u tom autu. Baš kao što dobiješ upute o vožnji i korištenju auta.
Da, definitivno treba u svaki auto staviti upute o seksu u autu.

A sad, molim vas, recite mi, kako se vi seksate u autu? Da pokupim iskustva pa da se drugi put manje izudaram.

http://vrag.blog.hr/arhiva-2006-07.html#1621350083
http://www.staaaaa.blog.hr/
Utipkao onnnnaaaa - 24.7.2006. u 18:32 Komentari ( 6 )

nobody knows...

***Voljeli smo se,
iako više ne znam
što je stajalo između naših susreta.
Prijateljstvo? Da.
Bili smo prijatelji,
ali intimni prijatelji.
U tom prijateljstvu bilo je nečega
fascinantnog, zavodljivog.
U tom prijateljstvu u koje
nitko nije sumnjao.

Bilo kako bilo,
bila sam njegova,
bio je moj...***
Utipkao Matea :) - 24.7.2006. u 00:14 Komentari ( 1 )

subota
nocas je opet sve krnulo po zlu
jer ti nisi bio tu
drugi su se zezali
ipak je bila subota
ali ja nisam mogla
nisam mogla
spomenuli su te
nisam mogla
sjetila sam se nas
nisam mogla
pocela je svirati ona pjesma
opet me preplanuo
onaj grozan osjecaj tuge i zalosti
osjecaj teznje za tobom,
osjecaj slomljenog srca
koje ce vjecno da samo za tebe kuca
Utipkao kika - 23.7.2006. u 12:26 Komentari ( 2 )

Stranica (Page):   << Natrag (Back)   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110   111   112   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123   124   125   126   127   128   129   130   131   132   133   134   135   136   137   138   139   140   141   142   143   144   145   146   147   148   149   150   151   152   153   154   155   156   157   158   159   160   161   162   163   164   165   166   167   168   169   170   171   172   173   174   175   176   177   178   179   180   181   182   183   184   185   186   187   188   189   190   191   192   193   194   195   196   197   198   199   200   201   202   203   204   205   206   207   208   209   210   211   212   213   214   215   216   217   218   219   220   221   222   223   224   225   226   227   228   229   230   231   232   233   234   235   236   237   238   239   240   241   242   243   244   245   246   247   248   249   250   251   252   253   254   255   256   257   258   259   260   261  262  263   264   265   266   267   268   269   270   271   272   273   274   275   276   277   278   279   280   281   282   283   284   285   286   287   288   289   290   291   292   293   294   295   296   297   298   299   300   301   302   303   304   305   306   307   308   309   310   311   312   313   314   315   316   317   318   319   320   321   322   323   324   325   326   327   328   329   330   331   332   333   334   335   336   337   338   339   340   341   342   343   344   345   346   347   348   349   350   351   352   353   354   355   356   357   358   359   360   361   362   363   364   365   366   367   368   369   370   371   372   373   374   375   376   377   378   379   380   381   382   383   384   385   386   387   388   389   390   391   392   393   394   395   396   Napred (Next) >>