Pocetak
Razglednice
Bedastoce
Free Slanje SMS-a
Melodije za mobitele
Zid za grafit
Upisite pjesme, price...
Tekstovi, izjave, grafiti
Forum
Chat
Mali Chatek
Privatne poruke!!!
Igre
Tko zeli biti milijunas
Pronadjite razlike
Geografija-pikaj i uci
Sudoku
Nagradna
Natjecanje u tetrisu
Natjecanje u mastermindu
Natjecanje u memoryu
Vicevi
SMS poruke
Fotografija
Smijesne slike
Kviz
UvRnUti KViZ-evi!
IQ testovi
Home
E-cards
  Graffiti wall   Write a poem, story...   Win a free game   Forum   Chat   Shout box   Send free SMS   Ringtones   Funny texts and stories   Foolish things   Games   Championship in Tetris   Championship in Mastermind   Championship in memory   Jokes   SMS   Quiz   Photos   Funny pictures


Arhiva (Archive)
Novi upisi (New entries)

9892 upisa na 396 stranica (stranica br. 200)
9892 entries in 396 pages (page No. 200)
Nisam znala
Nisam znala
da život može biti tako gorak

Nisam znala
da mi možeš tako nedostajati

Nisam znala
što je tuga

Nisam znala
što su to suze

Nisam razumjela druge
kad su plakali

Nisam znala
da i bol u ljubavi postoji

Nisam znala
da i prvoj ljubavi dođe kraj

Nisam znala
i nisam razumjela druge
sve dok nisam tebe srela
zavoljela,voljela i izgubila.


Utipkao Petra - 11.3.2007. u 23:38 Komentari ( 0 )

*****
Ne gledaj ljepotu koja će te zanijeti nego srce koje će te voljeti!
Utipkao Petra - 11.3.2007. u 23:28 Komentari ( 0 )

Lala
Preozbiljno shvaćaš zajeb..nciju! To je dio monodrame koju sam napisao za vrijeme studija, a ne "vrijeđa" samo žene, nego i mene i druge...
Utipkao Robert Roklicer - 11.3.2007. u 23:21 Komentari ( 3 )

ime tvoje
Tvoje ime
molitva moja
ikona sveta
koliko te volim
cak sam slijepa..
Idem bez cilja
ne vidim nista
oci mi sklopljene
sve mi je svejedno
tvojim rukama prepustene..
Hocu li stici
ili cu negdje na pola puta kleknuti
to vise nije ni vazno
kad tebe nemam
srce mi je prazno..
Postelja prazna
suze na jastuku ostale
jedini dokaz koji sam ostavila
prije nego sam posla
na put nepoznati
bez volje dosla..
Ne mogu vise lagati sebe
ne mogu reci da te ne volim
uzalud rijeci kad oci te traze
od stvarnosti bjeze
za drugog nece srce da se veze.
Ime tvoje...molitva moja
ljubavi neprezaljena
sudbino prokleta
zasto je otisao
bez traga posao..

Utipkao Bol u Srcu Tuga na Licu - 11.3.2007. u 21:27 Komentari ( 0 )

Aniti B.
Anita,
tvoja me predivna pjesma podsjetila na jednu moju davnu pjesmu objavljenu u knjizi "Teško je biti čovjek". Ide otprilike ovako:

"Na obali života ostaju samo neplivači,
oni koji znaju plivati, prepuštaju se
da ih nose valovi

Neki otplivaju daleko
Večina se utopi"
Utipkao Robert Roklicer - 11.3.2007. u 20:01 Komentari ( 0 )

ŽENSKE BOLESTI
Jeste se ikada upitali zašto se aktualne bolesti nazivaju ženskim imenom?
Kravlje ludilo. Ptičja gripa. Tko? Ova – krava, ova – ptica, ova- sida. Problem je kad lav urlikne cijela se džungla zatrese od straha. A džungla nije mala. Ili uzmimo medvjeda. Vladar šume. On kad se izdere sve životinje popadaju u nesvijest. I sad, nakon svega toga, dođe jedna kokoš koja samo jednom kihne a cijeli svijet se usere od straha. Sreća je da ptičju bolest možete dobiti samo ako kokoš jedete sirovu. Nesreća je ako joj stanete u drek. Znači pažljivo hodati. Pazi – minirano / ptice kakaju. Staneš li nezgodno, u govnima si do grla. Posve druga stvar je s kravljim ludilom. Krave ne lete. Kad bi krave letjele i kenjale po zraku padale bi kasetne bombe. Što znači još pažljivije hodati. Jednim okom prema nebu, drugim po putu. To bi se zvalo ptičje ludilo.
Ja nemam tih problema. Prirodno sam cijepljen od svih tih boleština. Dovoljno je što sam oženjen. Da me sada ne bi krivo shvatili i pomislili da sam ženomrzac. To nije istina. Ja u biti obožavam žene samo što to još nisam priznao svojoj ženi. Momentalno bih imao i kravlje ludilo i trakavicu ptičje gripe. Neka misli da sam imun. Objasnio sam joj svoju teoriju relativnosti. Muškarci imaju urođenu antenu među nogama da bi do braka hvatali signale. Poslije braka ista ta antena im služi samo zato da imaju duboki glas.
Siguran sam kako ste primijetili da žene godišnje u prosijeku slave desetak praznika. Valentinovo, rođendan, Dan žena, Majčin dan, puničin rođendan, imendan, godišnjicu braka, PMS, SMS i šta ti je znam što sve ne. Mi muškarci slavimo samo Novu godinu. Valjda se zato toliko i puca iz sveg raspoloživog arsenala. Da nadoknadimo. Moja žena i ja smo proslavili 13 godina braka. Htjela je da zakoljemo prase i okrenemo ga na ražnju. Ja sam htio to isto, ali sam se predomislio. Pa nije svinja kriva što smo se upoznali na taj dan.
Za godišnjicu sam dobio jeftin parfem od nje. Valjda sam se usmrdio u ovih 13 godina. Ja sam ipak bio puno darežljiviji. Otišao sam u Generalturist i uplatio joj dva tjedna odmora u egzotičnim krajevima. Nije me puno koštalo. Dva tjedna u Bagdadu – tisuću kuna. Pun pansion i besplatna kaciga. Jedini je problem što ne priznaju putno osiguranje. Pitala me je kojim se jezikom govori u Iraku. Rekoh, engleski. Ustvari rekao sam govori engleski gdje god stigneš. Iračani ga jednostavno obožavaju. Sva sreća da sluša rep glazbu. Pa zna nešto engleski. Po cijele dane pjevuši; mader faker, bum – bum! Jedino što joj se u aranžmanu ne sviđa je prijevoz. Nije joj jasno zašto se mora voziti u otvorenom kamionu. Nikad zadovoljna.
Kad malo bolje razmislim matičar koji nas je oženio bio mi je odmah na početku užasno sumnjiv. Izgledao mi je kao sudac koji osuđuje na doživotne kazne. Istina, htio sam ga zaribati. Odmah sam počeo igrati loto. I, vjerovali ili ne, nakon dva mjeseca sam dobio neku lovu. Utrčao sam u stan i urlao od sreće. Kad me je ona moja pitala šta mi je, rekao sam da sam bogat i da se odmah počne pakirati. A ona će meni, gdje ćemo na more ili u planine. Po prvi put sam joj u životu hrabro odbrusio: gdje god hoćeš samo odjebi iz stana. Od onda se sjajno slažemo. Uglavnom me uredno složi sa stolicom.
Znate li da po našem zakonu sve morate jednako podijeliti sa ženom kad se razvodite. To sam se raspitao kod jednog dimnjačara, inače mog prijatelja. On se tri puta razvodio pa čovjek zna više nego odvjetnici. A i puno je jeftiniji. Podjela naše stečevine bila bi otprilike ovakva: njoj stan, meni minus na računu, njoj auto, meni kredit za taj auto, njoj dobrovoljno zdravstveno, meni bolesna punica. I tako redom. Nije mi žao za punicu, obožavam tu ženu. Ja sam tako dobar zet da sam joj već sam rezervirao i nadgrobni spomenik. Dao sam da se na njega ugravira zlatnim slovima: Ovdje leži moja punica, a ja doma počivam u miru.
I ona mene voli. Ma šta voli, obožava. Rekla je, zete da sam te svijećom tražila ne bi te našla. A onda je kupila naočale i stavila slušni aparat. I sve se promijenilo, mada mislim da me i dalje voli. Negdje duboko u duši. Recimo kad je prošle godine imala infarkt tražila je od doktora da je prvo ja posjetim. Ja je nazovem i pitam što da joj donesem. Neće ništa, hoće mene vidjeti. Rekoh da vam draga punice kupim neku knjigu. A ona će meni, šta ćeš kupovati knjigu kad doma već imam jednu u regalu. I ima lijepe kožne korice, taman se slaže s bojom regala. Tako sam došao praznih ruku. Što će te, moja punica štedi na svakom koraku. Toliko štedi da je od milja zovem: punica- štedionica. Kad sam je vidio smrznuo sam se. Jadna nepomična leži, ne može rukama, ne može ni nogama, samo jezikom može. Ko na prijemnom ispitu za kazališnu akademiju, dva monologa pa recitacija, pa ispočetka, dva monologa i recitacija. Kad je hvatala zrak, ja da bi je utješio rekao sam: punice kakav god da je infarkt, glavno da je od srca.
Kad sam kod punice moram spomenuti i tasta koji je genijalac. Izuzetno pametan čovjek. On je smislio zakon relativnosti. Ovako glasi: jedna dlaka u juhi je relativno puno, dok je jedna dlaka na glavi relativno malo. On ima dvije dlake na glavi koje nosi raščupano. Tako izgleda mladenačko. Ko fol, ne treba mu gel za kosu, više voli one afro frizure. Nosi zlatan lanac oko vrata i uske traperice. U traperice stavi jabuku da izgleda još muževnije. Prije je nosio krastavac, ali ga je punica jesenas ukiselila. Od onda nosi jabuku. I jabuka se s vremenom smežura, ali traje bar jednu sezonu i ne može završiti u kaci s kupusom. Nosi košulje iz sedamdesetih prošlog stoljeća s onim velikim kragnama. Da se zna da je on dijete krastavaca.
Da ne bi vi mislili kako ja volim samo punicu i tasta, reći ću vam nešto i o svojim roditeljima. Oženili su se vrlo mladi, znam da ja još nisam krenuo u školu, onda znate kako su bili mladi. Mama mi je uvijek tepala kad sam bio dijete. Govorila mi je u trenucima nježnosti: neuspjeli moj spontani pobačaju. A i pričala mi je priče prije spavanja, Ružno pače, Rugoba i zvijer, Glup – gluplji prvi dio, Glup – gluplji, drugi dio. I tata mi je pričao priče za djecu. Rekao je da su najbolje priče one od Andersona. Ne onog Andersona, nego od Pamele Anderson. Zato je kupovao Plejboje. I čitao mi. Bili su tu i drugi autori ali i sjajne ilustracije. Sjećam se da mi se najviše sviđala slika na sredini, ona duplerica. Bio je sjajan kad mi je čitao priče sa zadnjih stranica. Sve divne bajke za djecu: Crvenkapljica, Snjeguljica na sedam malih patuljaka, Moj Pinokio, Djevojčica sa rupicama i druge.
Kad sam završio srednju školu za pomoćnog radnika na baušteli platili su mi za polaganje vozačkog ispita. Rekli su, sine sad imaš kruh u rukama i napunio si dvadeset i šest godina, pa je vrijeme i da polažeš vozački. Ja sam taman svladao vožnju na biciklu tako da me nije bilo strah. Mislim ako si frajer i možeš se voziti na dva kotača, kakav je onda problem voziti auto na četiri kotača. Pomno sam se pripremao za ispit i pao četrnaest puta. Petnaesti put sam položio u Tuzli. Tata je umjesto mene polagao jer sam ja ostao zaključan u veceu jedne burekđinice. Jebeš ga, odem pišati a netko zaključa vrata za mnom. Nije važno, bitno je da sam položio vozački. Tata je potrošio svu ušteđevinu na moje polaganje tako da mi nije mogao kupiti auto. Da ja ne bih bio previše žalostan jer ne vozim auto s četiri kotača, ugradio mi je pomoćne kotače na biciklu i stavio žmigavce. Bio sam glavna faca u ulici. Jedini sam imao takvo vozilo, a nisam još bio napunio ni dvadeset i osam.
ŽENSKE BOLESTI
Utipkao Robert Roklicer - 11.3.2007. u 19:54 Komentari ( 12 )

pjesma bez imena
Daleko na pučini,
u uzburkanom plavom moru,
brodovi od papira plove...
U sumraku pakla,
na raskrižju mraka
u potragu za snom kreću...
I plove, i plove...
Vjetrovi prezira bacaju ih
na pučini života,
a povjetarci sna polako
ih vode k cilju...
Polako,sasvim polako stižu
u luku..
U prekrasnu luku
gdje ne pušu vjetrovi,
gdje pučina u miru se ljulja,
gdje nebesko sunce sja
i dječiji osmjeh ne silazi
s usana...
Utipkao Anita B. - 11.3.2007. u 19:20 Komentari ( 0 )

POVIJEST MOJE BOLESTI
Psihijatrijska vještačenja uglavnom su pičkin dim u usporedbi s razrušenim odnosima na relaciji muž-žena. Nema tog idiota koji ne uspije prevariti psihića. Malo cerenja, micanje obrvama, patološke laži o incestu, fobijama, nesanicama i slične gluposti dovoljne su za dijagnozu ps2, ps57, ps13...Sranje je ako to u stvarnosti funkcionira.
Trebalo mi je bolovanje da riješim problem sa ženom. Preko noći me je ostavila, ostavivši tek nerazumljivu poruku. Našao sam samo svjetložuti papirić zataknut za hladnjak. Pisalo je:
- NE TRAŽI ME, ZA TEBE SAM ZAUVIJEK MRTVA.
Otvorio sam vrata frižidera i popio pivo. Ponovno sam pročitao poruku:
- NE TRAŽI ME, ZA TEBE SAM ZAUVIJEK MRTVA.
A onda sam popio još jedno pivo i ponovo pročitao poruku:
- NE TRAŽI ME, ZA TEBE SAM ZAUVIJEK MRTVA.
Jebi ga, ništa se nije promijenilo od prvog čitanja.

Ako kupiš akvarij i u njemu ribicu s vremenom se navikneš da je to živi stvor koji s tobom dijeli dio životnog prostora. Hraniš tu jebenu malu životinjicu, raduješ se kada ždere, uljepšavaš joj akvarij s glupim dvorcima, školjkama i sličnim pizdarijama, vesele te njezine seksualne potrebe, paziš da se na vrijeme posrala... a da ne govorim o psu ili ženi koje izvodiš u park ili kino, već prema potrebi ili mogućnostima. Navikneš se na njih kao na bubrežni kamenac kojeg imaš od rođenja. Ako ti ga izvade, nešto fali.

Preko rodbinskih veza saznao sam da je žena otišla kod sestre u selo. U selu nema telefona. Nema ni asfalta, ni vode, ni plina, ali ima struje. Struja mi ne pomaže, kao što mi ne pomaže ni to što nemam auto. Autobusom mi treba oko dva sata do sela. Dva sata do tamo, dva natrag, dovoljno da zajebem posao za taj dan.

Ne bi bilo prvi put, pomislio sam, i nazvao šefa. Šef mi je rekao, odjebi i ti i tvoji slobodni dani, boli me kurac za tvoju ženu i od kad si ti to, molim te lijepo, oženjen. Rekao sam da je to duga priča a on je spustio slušalicu. Shvatio sam da imam slobodan dan i nazvao autobusni kolodvor. Autobus ide popodne i vraća se sutra. Super, rekoh, molim rezervaciju. Koja jebena rezervacija, čudio se glas s druge strane žice, vjerojatno ćeš biti jedini putnik.

Nije bilo tako. Sa mnom u autobusu vozila se i jedna baba nakrcana s dvije velike košare, vrećom jabuka i torbom sumnjiva sadržaja. Baba je imala najmanje sto godina, ili je samo tako izgledala. Dokle vi, mladi gospon?, pitala me je. Po ženu, rekao sam. Kaj je zbrisala?, pitala je. Je., rekao sam. Jeste za jabuku?, opet je pitala. Ne., rekao sam. A za domaću šljivovicu?, pitala je opet. To može., rekao sam.
Iz torbe sumnjiva sadržaja baba je izvadila bocu. Otvorila ju je s dva grbava prsta. Nagnula je gutljaj. Je, to je., imam i vodu u torbi, da ne hidriram., rekla je. Ovo je šljiva, dodala je. Nisam uspjela prodati na Dolcu skoro niš. Sirotinja, jebem im mater, a kupuju sve vanjsko.

Dobra je., rekao sam. Dajte samo, gospon, služite se. Poslušao sam i nagnuo. Išla mi je kao voda. Baba je samo klimala glavom. Podsjećate me na mog pokojnog Đuru. Jeste li čuli za Đurin bar. To je držao moj muž. Toliko je pio, da je jednom rekao: Bara, ako već kupujem dionice, onda je bolje da ih ulažem u vlastitu firmu. I tako je otvorio bar. Đurin bar. Bar je propao kad je on umro. Bio je sam sebi najbolji klijent. Jebeš ga, rekao sam, i to je život.

Stigli smo u selo. Ja sam bio pijan, a baba zaljubljena u mene. Otišli smo u njenu kolibu na vrh brda i poševili se. Nije bilo grozno. Nije bilo ni odvratno. Zapravo je bilo puno gore od toga. Ali je ipak izgledalo poput seksa. Popio sam joj još jednu litru šljivovice a ona me je otpremila sa živim puranom, vrećom jabuka i dvije glavice kupusa. Rekla je, to ti je za sreću. Uputio sam se prema adresi svoje žene. Natovaren i pijan.

Ljubavi moja, ne mogu živjeti bez tebe. Molim te, molim, vrati se., rekao sam.
O bože, rekla je, poševio si staru Baru?
Kako znaš?
Imaš purana. Ona sve svoje jebače nagradi s puranom.
Bio sam pijan. Oprosti.
Ti…ti…ti si bolestan. Ti…ti…ti si psihijatrijski slučaj.
Jesam, ja sam bolestan, jako bolestan.
Povijest tvoje bolesti seže toliko daleko, dragi moj, da te ni liječnici ne mogu spasiti. A ja, kao što znaš, nisam liječnica…
Zatvorila je vrata.

S puranom, vrećom jabuka i dvije glavice kupusa uputio sam se natrag. Ali kako se autobus tek sutra vraćao, otišao sam do Bare.
I nisi čuo za Đuru?, pitala me je.
Ne.
Ni za Đurin bar?
Ne.
Šteta. A tako me podsjećaš na mog pokojnog Đuru. Isti si on.
Daj baba ne seri, rekao sam, imaš još one rakije?
Utipkao Robert Roklicer - 11.3.2007. u 19:05 Komentari ( 2 )

javi se
Dan za danom se nizu
sve duzi,duzi
proljece mirisom najavljuje ljubav
a ja sama
sa jesenjom tugom
baladom nasom
sto na nas sjeca..
gdje je ona sreca
sto u ocima se citala
dok ruke su podrhtavale
ne od zime
vec od tvoje topline..
Gdje smo sada mi zastali
na kojem putu se razisli
da nismo ni skuzili
da sve je sad proslost
tebi davna
meni kao da je juce bilo
moje sunce milo..
I gledam u telefon
nijem ,
meni od nekud odzvanja
cujem tvoj glas
cujem rijeci "Volim te"
a ne vidim te
nema te..
Javi se
da znam kako si
da srce od srece zaigra,
kazi da nije sve ovo istina
da samo san je bio
i prosao..
Ranjena zvijer sam postala
i na sve pristajem
ne posustajem
borim se za komad srece
za malo radosti
sjaja na licu
bez tebe uvenucu..
Javi se
neko te voli iskreno
moje jedino..
Utipkao Bol u Srcu Tuga na Licu - 11.3.2007. u 14:21 Komentari ( 2 )

soba za tugu
Ovo je odluka moja
jer bila je volja tvoja
da sa drugim odeš od mene
i sve mi niz brdo krene
da mrakom zamjenim dugu
ležeći provodim dane
u ovoj sobi za tugu
sa ove zapadne strane
između vrata i prozora
moj krevet za tobom diše
ne mogu dalje od umora
ni metar manje ni više
i bilo šta da se desi
ja sam na istoj adresi
tu gdje sam odavno pao
tu gdje sam pao
život je stao
ovo je odluka moja
i mnogi će da se čude
a kad odlučim nešto
to tako mora da bude
Utipkao kiky - 11.3.2007. u 11:19 Komentari ( 0 )

čuješ li
Čuješ li noću kad se svijetla ugase
ovu bol srce kao da ne diše
spavaj moja ljubavi samo ne zaboravi
ja ću da te volim zauvijek
čuješ li riječi koje ne izgovorim
činim sve samo da te ne probudim
oduvijek i nikad tvoj vrijedilo
je živjeti za to
da usne tvoje poljubim i nježno
da te zagrlim da ti priznam
ljubavi da si moje sve
i gdje da nađem srcu lijek
kad voljet ću te zauvijek
kad ni jedno sjećanje nemam bez tebe
Utipkao kiky - 11.3.2007. u 11:11 Komentari ( 1 )

Nije kukavički, Lala
"Druga sam djevojka.Druga!
Nesto je puklo na mostu-a grad u izmaglici.
Otuda sve ovo.I od tada nemam rijeci.
Kazem jos jednom i necu ponavljati.Ne iste greske.Cisti gubitak dragocjenog vremena.
Ja sam samo spremna.Najbolje je tako.Ja ne znam drugacije.
Kad postane gusto ja kupim ovo malo svojih dronjaka i brisem s lica mjesta.
Cini se kukavicki ali jos bjednije je opravdavati taj cin."

Uvijek se rade iste greške, Bože moj, zato ne treba očajavati. Važno je zadržati glavu na ramenima, pljunuti na stranu i reći: ko mu jebe mater, idemo dalje! Živi se samo jednom, ne osvrći se iza sebe idemo naprijed. I mnogo su veći ljudi imali gore padove, pa su se dizali na noge. Sve su to pizdarije koje nas uče od malena: moral, kućni odgoj... a kad bi samo, ti isti priznali, što su sve radili (i rade) bila bi druga priča.
Utipkao Robert Roklicer - 11.3.2007. u 07:52 Komentari ( 1 )

obradjeno u tvom stilu
Jucer,a to je bilo davno,meni je bilo mucno-pljunila sam sliku tog prokletog kopileta,ni gadjenja nije vrijedan.
Vise ga ne primam.Izgubila sa nagon vracanja.
Jos jedno lose iskustvo,jos jedno lose iskustvo.
Samo to?
Samo to.
Ni manje ,ni vise.Ha,ha,ha...
Drugi zivot,to lice,taj prezir,taj izraz lica.
Daleko od toga.
Uspjelo mi je.Ponesto svojevoljno,ponesto,reklo bi se,sasvim slucajno.
Ceka me zima.Drugi ritam.Drugo lice.
Djeciji glas.Drugi glas.Tri put buseno uho.
Ceka me zima.Hladna koza.Crno more.
Sve sledjeno.Pusto.
Upravo kao ona tri dana.Kao jutro nakon neprospavane noci.Ko dubina prezira nakon treceg jahanja.Eto!
Nemam rijeci.A i da imam,kakva bi korist bila?
Druga sam djevojka.Druga!
Nesto je puklo na mostu-a grad u izmaglici.
Otuda sve ovo.I od tada nemam rijeci.
Kazem jos jednom i necu ponavljati.Ne iste greske.Cisti gubitak dragocjenog vremena.
Ja sam samo spremna.Najbolje je tako.Ja ne znam drugacije.
Kad postane gusto ja kupim ovo malo svojih dronjaka i brisem s lica mjesta.
Cini se kukavicki ali jos bjednije je opravdavati taj cin.
Takva sam.
Druga djevojka.Iskustvo starice-dusa djeteta.
Ja sam samo spremna za promjenu.Uvijek spremna!
Novo je draze od icega.Naprijed,naprijed,naprijed!
Nista me zaustaviti ni unistiti ne moze.
Znam samo teci.To mi je jedini zakon.
Brane i nasipi samo su privremena rjesenja.
Moje je da tecem.
Mlijeko sam.Hranjivo,majcino!Zar je vazno koja ce me usta piti,niz cije cu se zdrijelo sliti?!
Moje je da tecem
ovako-onako
sve ostalo je svinjarija!
Utipkao lala - 10.3.2007. u 22:19 Komentari ( 3 )

Skice jedne skitnice II
ZA GUZICU UBIJAM

Juda je rekao da su stvari promjenjive
Ali da on ostaje isti
I ne da guzicu za publiku ma kakvi
Šupci oni bili
Uzeo je gitaru i izišao na ulicu
Svirajući baladu o Petrici Kerempuhu
Ja sam ga čekao uz izlog birtije
Lagano srčući svoje pivo
Nakon što ga je iscipelario pijani vatrogasac
I razbio mu gitaru o kontejner za smeće
Juda se vratio za stol krvav
I ponosno rekao, da ga gosti čuju:
Život dajem, ali za guzicu ubijam

A ja sam naručio novu rundu


PETKOM

Ne volim petkom psovati
Izbjegavam to
Jer petkom se jede riba
I petkom se posti
Krulećem želucu kažem
...em ti mater ludu
Danas si fin ko pas
Evo ti riblje kosti
I udavi se


DOMAĆE

S tvojim volumenom
I nekakvom kemijom u zraku
Mi se već tjednima svađamo
Kao da smo, ne dao bog, u braku
I ako je fakat tvom starom ko lakat
Zažmiri kad pogasim svjetla
Ne želim da se uplašiš kad zgrabiš
Kažiprst umjesto domaćeg pijetlaSLONOVI

Sinoć sam gledao dokumentarac o lavovima
Kada su lijepo rekli
Da se lavovi pare po potrebi,
Kad im dođe
Između obroka antilope i, recimo,
Vlastite mladunčadi koja su
Nastala kada se slonovi
Napuše afričke trave

Slonice se prečesto vade na migrenu
Jer najlakši način je reći slonu:
- Ne večeras, dragi
Sutra ćemo, obećajem

PECANJE

Joe je rekao, 'ajmo na pecanje
Ove je godine riba glupa
Moći ćemo loviti na paštetu,
Džem, margarin ili juhu
Joe je rekao, 'ajmo na pecanje
Nećemo ni nositi štapove
Dovoljno je da nas ribe vide
Svaka će zagristi udicu
Joe je rekao, 'ajmo na pecanje
Obuci odijelo i stavi kravatu,
Lažni Rollex i jeftini parfem
Ove je godine riba glupa

Joe je rekao
I ja sam se složio
Ali Joe je retardiran
A ja...
Volim ribu


OSTAVKA

Rekla je, ostajem pri svome
I ne želim te, zaista ne želim,
Više nikada vidjeti
U dječji ruksag "Save The Earth"
Spakirao sam majice, gaće
I čarape, i tada rekoh:
Zbogom, idem ja, umjesto
Pozdrava - Do viđenja.
Okrenula je glavu na stranu
I promrmljala:
Crkni, gade
Kao da samo gadovi
Crkavaju

Na ulici se ništa neobično
Nije događalo,
Kao da svijet nije znao
Za još jednoga beskućnika

Ipak, spremala se kiša
I ja otrčah u prvu birtiju
Na konjak
I topli sendvič


NASLJEĐE

Nisam dovoljno pijan, ljubavi, za jutarnje rasprave
Razumjet ćeš to jednom (ili nikada, svejedno je)
Neke stvari valja prešutjeti
Iskrenost je samo utopija za naivne
Kad si me pitala, volim li te dovoljno da
Prestanem piti, smatrao sam da si previše mlada
Kako bi razumjela čari mamurluka
I jasno sam rekao da te volim
Iako si znala da sam lažov
Ogrezao u biću
Djeda i oca
Ili nekoga od njih


SEOSKI AMBIJENT

Netko mi je pričao o tebi
Da si se udala za seljaka
Da imaš retardirano dijete
Da si mu dala moje ime
I da stravično sliči na mene

Draga moja, ponavljam opet,
Ne odgovara
Svakome
Seoski zrak


RUDARSKA

Parafrazirajući nekoga za koga nisam čuo
Dobio si bod kod mene, ćelavi čovječuljče
S malog ekrana, i bio bih kompletan idiot
Da na idućim izborima ne glasujem baš za tebe
Tvoju ću fotografiju dva put uvećati i
Možda te stavim na zid dnevne sobe
A onu malu fotku sa štanda već sam
Pohranio u novčanik s iskaznicom socijale
Na radiju sam čuo da ćeš gostovati
Širom naše brdovite zemlje i već sam
U rudniku uzeo godišnji odmor da
Nosim transparente u stopu za tobom
A ako te slučajno atentatori upucaju
Plakat ću, groba mi, ko jesenja kiša
Jer nakon tebe ništa neće biti isto
Ni zemlja, ni nebo, ni usne moje drage
Kontraobavještajca Sadamove garde


O, DA

Zovem se...
Zoveš se...
Kako si...
Hvala na pitanju...
Još jedno piće...
Lijepa večer...
O, da...
I zvijezde...
O, da...
Još jedno piće...
Ne, hvala...
Onda...
Kod tebe ili kod mene...
Kod mene, muž mi je na putu...
O, daaaaaaaa....?

Jebote, do sad najbolja
Komunikacija


BEVERLY SHIT

Čak je i Clinton prevario ženu
A on je jebeni saksofonist
U Bijeloj kući
Bio je predsjednik, jebiga
A tko sam ja
Da ne griješim
Tko sam ja ?
Stoga, idemo dalje
Treba platiti račun za struju
I ispratiti klinca u školu
A večeras te vodim na ćevape
U somunu
S duplom porcijom luka


ZRAKE

Bez žiga žigosani žiguju
Klinčevano klinče klitiče
Pramac hirovitog vira piči
O hride
O more
Razbijene krhotine kršim

I možda odležim
Još ovaj tjedan
Ne volim pjeskovite plaže


POGLED

Priznajem
Ateistički
Anarhistički
I
Pomalo bogobojažljivo
Veselim se Nietscheovom bogu
Jer
Mrtvi ne vide dobro


RAPSORD

Ne trebam te
I ne trebam te
A opet mi nedostaješ
Glupačo moja i
Moja
Kao i njegova
Osobnost je tu najmanje
Bitna i
Bitna si ti
Jer
Ne trebam te
I ne trebam te
A nedjelja je
I petak trinaesti
I pun je mjesec
I pun je zvijezda
I pun je kurac

Ali to je već
Druga priča


BIVŠA

Bivše su bivše
A moja još diše
I jezikom radi kao nekad davno
Nema pomirenja, ni duboka razočarenja
Jer i ja sam, jebiga,
Ostao isti


GENUG

Pišanje u Wordu
Nedostaje jedan zarez
Idemo dalje
Das ist normal
Tko radi taj i griješi
Ispočetka
Genug

Fuck You Tamara
Zbog tebe sam zajebao
Još jedno svitanje
Odreži mi maloga
I spremi u hladnjak

Jer
Sljedeće svitanje je
Moje

POSLJEDICA

Džino je naručio pivo i pelin
Sasha samo votku
Ona deci crnog vina
A ja sok od borovnice

U jednom je trenutku
Nastao tajac
Konobar je doživio
Moždani udar
Muha se mrtva ispružila
Preko stola
Uragan se nadvio nad
Gradom
A komunisti su došli na
Vlast

Jebiga,
Znao sam da ne smijem
Prestati piti
Uvijek se dogodi
Neko sranje


Utipkao Robert Roklicer - 9.3.2007. u 19:54 Komentari ( 0 )

Cekajuci
Kada nacujem rijeci,kroz tisinu kad krocim
zastanem dok me vode,srce na trag mi sluti,
kroz tamna prostranstva,ti otvoris mi oci
gdje mi zelja zapjeva,i sva bol zacuti.

Udahnem duboko u sebe,miris slijepog duha
spreman da poletim,gdje stvarnost je nijema,
pocinjem ga gubim,osjet dodira i sluha
slamam barijere,godina i vremena.

Hurry boy,she's waiting there for you...

Zaplovim pod mjesecom,da kidam dio sunca
gdje kraj ne postoji,za tebe dok trajem,
ispunjeno snagom srce,vece od vrhunca
zbog tebe se komada,za tebe se daje.

Zatreperi zvijezda,jacu daje radost
Sto sklizne me nebom,gdje mljecni su puti,
da izgubim godine,pronadem si mladost
dok si tijelu blize,gdje te duh moj sluti.

Hurry boy,she's waiting there for you...

Prolomi me more,na planine dize
gdje je nebo meko,dodir tvoje koze,
podmladi me magla,obraze mi lize
ja svemoguc sam,oprosti mi Boze.

Gore se lome,podrhtavaju vrelo
oziljak od koraka,ja od zudnje risem,
sve sto um nakani,srce prije htjelo
i kamen i zeljezo,od tebe bi da dise.

Hurry boy,she's waiting there for you...

Prolije se rijeka,ponesu me mlazi
od zlatila boje,koritima sto jure,
sve oplodeno zivim,plovim u ekstazi,
niz potoke zuborne i klisure sure.

Tvoja snaga svega,djeluje mi vjecna
ja ni smrti nemam,i kada bilo je tise,
kroz mene prohodna,neograniceno tecna
dok upijam te vjecno,ti se dajes vise.

Hurry boy,she's waiting there for you...

Isplices se kozom,pletes se u ruhu
krpis mi pore,prstima od svile,
utopljena u tijelo,smisao u duhu
zelja si mi vjecna,sve ostale su bile.

Po pustinjama suhim,ja biljan krstarim
podizem oaze,pod palmama sjenim,
mrtvo ozivljavam,ja podizem stvari
vodopade spustam,i okeane pjenim.

Hurry boy,she's waiting there for you...

Poklanjas mi melodiju,ozivljavas zvuke
osvijetlis mi noci,poklonis im sjaja,
u bunilu gdje lutam,pruzis mi ruke,
povlacis iz rupe,gdje smisao je kraja.

Na zedi me pojis,ambrozijom moci
ojacavas zid,protoka i zila,
na osami tisine,u najdubljoj samoci
dajes mi pero,ti stvaras mi krila.

Hurry boy,she's waiting there for you...

Sve ka vjecnosti,krene da procvatno lista
pod stiskom od dlana,ti me kroz njeg vodis,
svaka radost,kao u kristalu blista
sve ledeno sto plamti,ti u njemu goris.

Sve mrtve svijeta,sto bile su zive juce
od prolaza ti njeznog,zatrepere smjele,
iza tebe prosapcu,sve od trena huce
i da ponovo zive,sve bi one htjele.

Hurry boy,she's waiting there for you...

Sve moguce biva,ja u dahu stajem
pod strahom svjestan,da me tako snivas,
neopisivio rijecju,sve u meni traje,
koliko si iluzija,ti stvarna bivas.

Tada tren se rusi,nestaje u noci
i dalje se trudim,da to tebe stizem,
i kada ne slutim,ti ces opet doci
a ja cu biti,sve blize ti i blize.

Sve dok si dio,nemir u javi
koji me ceka,i dusu mi smiri,
ja cu te traziti,za tebe da starim
za tebe da disem,za tebe da zivim.

Hurry boy,she's waiting there for you...
Utipkao toccata - 9.3.2007. u 18:36 Komentari ( 0 )

iz dnevnika
Poljubio si me .Jos jednom.Za kraj-znala sam.
Znala sam da je zadnji put.
Djevojka to osjeca bez obzira koliko njeznosti bilo u tom poljupcu.Ili mozda bas zato?
Oci su pekle,suze usahle,a znala sam ako ovu tugu ne isplacem sada-ostati ce tu,zauvijek u meni.
Izdao si me.
Sve ono u sto sam vjerovala.
Sve sto sam zeljela.
Zanijekao si mene i svu moju ljubav prema tebi.
Moju ljubav, koja nikad nije bila dovoljna za oboje.
I to sve bez ijedne rijeci.
Samo tim posljednjim,Judinim poljupcem.
Krenula sam spustenog pogleda.
Odjednom mi se ucinilo da sve oko mene nestaje.
Sva su mi se osjetila pomracila.
Stopala su uranjala duboko u poplocanu ulicu a svaki korak pricinjavao neopisiv napor.
Samo snagom volje sam pokretala noge prestravljena neopisivom boli u grudima.
Pogrbljena,gluha i nijema odlazila sam zauvijek iz tvog zivota boreci se sama sa sobom da se ne okrenem,
da te ne vidim kako stojis tamo i gledas za mnom,
da ne procitam i najmanji trag ljubavi u tvojim ocima,
jer mozda bi me to vratilo.
Promrmljah tiho,kroz zube;sacuvati cu te zauvijek moja ljubavi,
ti me vise nisi mogao cuti.
Bilo je prekasno.
Utipkao lala - 9.3.2007. u 15:09 Komentari ( 2 )

iz dnevnika
Nocas,po prvi put-meni je bilo svejedno.
Nocas,po prvi put,tvoje su mi se usne ucinile grubima a dah hladan.
Po prvi put sam ustuknula pred tvojom zagrljajem.
Kao da sam potpuno otupila.
Kao da te odjednom vise nisam zeljela.
Zahvatila me neka vrsta pomirenosti,neka vrsta predaje.
Ali sad je bilo kasno.
Vec odavno je prekasno.
Htjela sam osjetiti bijes zbog toga sto je sve sto si govorio zvucalo lazno.
Htjela sam te mrziti.
Umjesto toga,umorno naslonih glavu na tvoje rame i zamrzih sebe,uzasno,beskrajno.
Preziruci samu sebe i svoju nemoc da ti se oduprem,dokrajcio me nedostatak one stare uzavrele ljubavi prema tebi.
Opustosenog srca,znala sam,da sam jednostavno uzivala voleci te.Bilo je predivno zeljeti te.
Samo,ne znam kad su ti osjecaji nestali.
Ne sjecam se kada je pocela bol.
Vise se ne mogu sjetiti kada je sve postalo prazno i nesuvislo.

A sve sto sam htjela je da nasa tajna potraje,da se vrate one vatre.
Da me njezno dodirujes i jos njeznije ljubis a da ja ne znam za hladnocu tvog daha i da ni ne slutim da moze biti drugacije.
Ali,kraj je poceo.Neminovan.
Ocekivan.
Pocela sam vidjeti sve ono sto prije nisam htjela.
Sada sam znala da je od pocetka sve bilo krivo i nespretno.
Odjednom-sve se promjenilo.
Usi su mi postale izuzetno osjetljive na boju tvog glasa,vrebajuci-ne bi li uhvatile lazne signale.Osluskujuci,napeto ocekujuci da cu se konacno moci uhvatiti za tvoju laz kao dokaz,
kao jedinu istinu:
da me nikad i nisi volio.
Utipkao lala - 9.3.2007. u 14:54 Komentari ( 1 )

Borba
Bez pobjednika je, ova borba.
Kiša koju ljubim sanjivo se namještajući
da bolje vidim kap,
istu koja je jednom iz oka izašla.
Tako staklena, biserna i sjajna,
kao sve tvoje što nosim u sebi.
Pogled na rubu tuge,
prepoznavanje u slučajnom susretu,
tišinu pri dodiru...
I jer sam te davno ostavila iza sebe
vrednujući ono što ne pružaš.
Ali ipak, dovoljno je što postojiš.
I što te mogu čeznuti silinom luđaka.
Ti upotpunjuješ moj mali svijet.
Čak i kada se u pokušaju sebičnosti
pretvaram u led.
O Bože, kakva tričarija glumiti sebi da te ne trebam.
Možeš svoj životni put obilježiti nevažnim,
ne pronaći u njemu ni minut za mene,
ali sekunda koju si mi oteo začahurena je u tebi.
Kao kap otkinuta od neba.
Imam snage za san u koji nećeš doći
koliko i radost jer si naišao u njega, usput.
Ostaje da te volim. Kao što kišu ne volim.
Ali opet je čeznutljivo gledam,
tražeći skrovište u tebi.
Ti si jedina pećina u kojoj nije hladno ni mračno,
jedino skrovište do kojeg znam put.
Bez pobjednika je, ova borba.
Dobar ili loš, jednako si voljen…
samo više bola zadaješ.
Utipkao mjesečina - 9.3.2007. u 08:36 Komentari ( 2 )

Ovaj put
Ne.
Oprosti.
Ne mogu ti dozvoliti da me slomis i ovaj put.
Ti...
ti ces imati kamo otici.
Ali ja?
Ja nemam vise kud.
Ja cu morati ostati sama,
sa previse bola i tuge u meni.
Bez ikoga da me tjesi; samo ja i tama
i prelomljene suze na svakoj nasoj uspomeni.
A ti ces otici opet kao i uvijek dosada,
ponijeti sa sobom sve ono sto mi znaci.
Neces ni pitati gdje sam ja sada?
Neces, jer znas koliko si od mene jaci.
Ne.
Ja ti ovaj put to ne mogu dopustiti.
Previse sam puta zbog tebe na dno pala.
Ne.
Ovaj put ne smijem ni suzu pustiti.
Niti dozvoliti da odes...kao sto nisam znala.
Samo trebam stisnuti ruke,
onako, kao kada inace molim za tebe.
Ponijeti sjecanje, negdje duboko u srcu
i sacuvati, nikog drugog, nego sama sebe.
Jer,
da tebe volim i pustam ti da ides
ti to nikad neces niti cijeniti to znas.
I cemu onda trud? I sve sto ti pruzam,
kad tebi ni znaci to sto me ostavljas.
I uvijek se iznova borimo oboje,
a uvijek porazena ostajem ja.
Reci mi, jesi li ikada prije nego odes
razmislio samo koliko sam te voljela?
Ne.
Znam da nisi. I sada je svejedno.
Samo mi oprosti to sto ti da odes ne dam.
I misli da tvoje cekanje mene nije vrijedno,
ali oprosti sto ovaj put ja necu da se predam.
Ne,
ovaj put ne.
Nisi bas toliko od mene jaci.
Znas da tvoj bi odlazak cijelu slomio me,
a to da ja odem tebi ni ne znaci.
I zato ovaj put ne dam da odes ti,
ovaj put cu ja skupiti suze u oci.
Ne.
Ovaj put me neces napustiti.
Ne, neces ponovno vidjeti kako cekam kad ces doci.
Priznajem da sam bila slaba na tebe
i mogao si samnom sve sto si htio...
Ali ovaj put cu ja svjesno staviti kriz na sebe.
Ne...
Previse si puta jaci od mene bio.
Utipkao Loah - 8.3.2007. u 19:42 Komentari ( 3 )

slomljeno srce
Tren si tu,
tren nisi.
Jedino sto volim,
znaj ti si.

Zapravo,
to nikad neces znati
u tisini cu te voljeti.
Zbog te ljubavi cu patiti,
a ti nikad neces shvatiti
sto za tebe sam ja
spremna uciniti.
Utipkao razocarana - 8.3.2007. u 18:42 Komentari ( 1 )

SVIM ZENAMA NA GO-MRAVU*SRETAN 8.*MART
*****SVIM ZENAMA NA GO-MRAVU+I U CITAVOM SVJETU*SVIM ZENAMA *SRETAN 8.*MART*DAN ZENA*!!NEKA VAM JE SRETAN ***8.*MART***
ZA SVE VAS ZENE i SVIM ZENAMA,CESTITA*****POET&Boem*****!!
Utipkao Boem&Poet*Ladislav*****!! - 8.3.2007. u 14:57 Komentari ( 2 )

Razgovor s ogledalom
Jako si mi cutljiv djecace,cutljiv si danas.
Prozdire te svijest nepomicnih stepenica godina,ili samo tren
te opsjeda poput straha koji se uvlaci pod nokte ti...zastaje u skripcu..
Da li to rimujes jos jedan poraz tkan od ludila,ispreden od maste i sazvjezda
nocnih skitanja pod njenom suknjom,u njenom plesu..
Ili je to samo tren gdje si nemaran i zelis samo da plutas po valovima
ne usidren,ne zavezan za obalu svoje realnosti...
Progovori,ili vjecno izdisi...

Ne strance,nisam cutljiv..to dio tisine zbori iz mene,mio i zanosiv.
Izjeda me miris kestena u jesen,koje mi nosnice jos uvijek uzdisu..dok ih prosnivam
uzdisem,i zaboravljam u danima koji blijede kao slika,davno sklonjena s zida mi..
Pod noktima mi veliki dio beskraja sacinjen od strahova i uzdaha koji me plode
u godinama agonije,kada zelim da prezivam,kada sam odvojen,nemiran od mira...
Usidren na tihom okeanu,kojeg prosu suza iz oka,spontana i providna...
Kao mrtvo slovo na hartiji od testamenta...
Zivot me rimuje...
Nisam cutljiv,strance...

Zasto si uzrujan nebitnim cinjenicama,koje mirisu na odaje koje su ti nejasne
za koje niti ime poznajes,niti narav slutis...
Trazis odgovore na ne postavljenim pitanjima,kopas u mulju gdje se krije
samo prognanstvo beznacajnih vrijednosti,izgubljenih dana i nosivosti praznih usta..
Sit si jada,opijen od bujica tudih rijeci.
Zadovoljstvo ti ne razumijem,niti glad ti shvatam...
Mrsis se u sopstven hod,sptaknes se i padas,dok te ne odbace nove ideje...
Ne poznajes se djecace,ne poznajes se...

Nemir me gradi strance,tjera me da istrajavam,u dinamici koja je tiha poput
vjetra koji mase zorama,dok se umorne oci iz snova bude...
Bitnost cinjenica mi je nebitna glad,niti je ikada bila jasna kada nisam
htio da bi bude..gradim zidove od osjecaja koje slutim,vise ne uzima preko nego mi je
potrebno da budim se nasmijan,da se zakopavam u osmijehu..
Odgovori su sama pitanja mi,koja ne poznaju kraj puta istabanog od mistike i pitalica.
Tjesi me nepoznanica ljudska,zakopana u dusi covjekovoj,negirajuci da postoji
ljepota u rijecima,i da je vrijedno divljenja samo ono sto vecina priznaje.
Hod se u mene mrsi strance,spotakne se od misli mi,potom trazi korijen gdje bi se
hvatao...da me proba jos jednom navesti da se gledam onako kako ne zelim..
Da osjecam ono sto moram,da uzimam samo sto mi se daje....
Jasan sam si,vise nego bilo koja zagonetka postavljena od sirokih umova..
O,jasan sam si strance...

Izbacujes me iz sebe poput divlje zvijeri,pustas me u sjecanje...
Ja postojim na odrazu ti,na oknu gdje te zora umiva gdje ti se dah rada..
Paraliziran mozak kocis dlanovima koji su izlizani,istrajavas u nadi
koje te povraca svakim novim unosom u nju...
Ja sam uvijek tu,vrebam u zavjeri,s potpisom od plama..sto si mi poklonio
prvi put kada si krocio u svijet,gdje izlaz ne postoji..
Zavjet sam ti vjecan,dok me odbacujes apetit mi raste sve vise,u zelji da te cijepam
i sibam,da te jedem i sladim se koricama tvojih zidova kojima se ogradujes od mene..
Zivot mozes da biras,smrt je svakom ista...djecace...

Ne bojim se koraka nazad,niti trcanja naprijed iluzijo mracna..
Ti si ta koja nestajes u meni,izgaras od plama vlastitog,srditosti zbog mene.
Jedino si postojana u mjestima,gdje je plod saksija bez cvijeca..gde je podloga
samo prazno dno,sto guta izgubljene zanesene da na kraju svijetlo biva...
Ti si ta koja ceka moj pogresan korak,koja ceka na pogresno rijec i navlaci me na rub
gdje uvijek stojim svjestan,da je pad nepovratan i da je dno bez granice.
Vjecan si mi poraz koji si obnavljam novom nadom,da jutro ipak rada novi smisao
i ne gradim se ja od tebe,samo postajes sporohodna i kasnis s djelima da dopred do mene..
Zivot necu birati,on je odabran s prvim mojim uzdahom,a smrt...daleko,daleko si ti od mene
cutljivi,nejasni sam sebi strance da mi zboris o njoj...
Smrt je vec odavno u meni minula,samo po koji trzaj baca..da me sjeti,da ce ponovo
pokusati,znam da ce uspjeti...ali nikada nece biti ista,smisao sam joj i previse
promjenio...i previse...

Malo sto moze da ubija njezno,kao podsvijest covjekova,zatrpana od samog njega
gdje ne zeli da je prizna,ili se samo plasi nje...
Zivjeti s manama i vrlinama i priznati svijetu,da je savrsenstvo samo u
rijecima koje opisuju pup na grani u proljece,ispravno je...
I danas,tesko mi je pronaci razlog da me plasi,tjera ili da postoji nesto
zbog cega bi zadrhtao...sem mozda,pogleda njenog...
Vjecna je pobjeda covjekova,koja ga hrabri i nosi u beskraj,
vjecni je poraz covjekov,koji ga obara,otpornog na sve...
Zena...
Smrti se ne bojim...
Utipkao toccata - 8.3.2007. u 14:01 Komentari ( 0 )

SVIM CURAMA
Želim da budete pune kao brod,
da sve muškarce oborite na pod.
Mi smo ribice oni su skart
SRETAN VAM 8.MART!!!
VAŠA JEJA.
Utipkao Jelena - 8.3.2007. u 10:33 Komentari ( 0 )

Posljednja noć
Duga zimska noć dok kamin pucketa
ja se sjetim tebe našeg toplog ljeta.
Trčali smo bosi po kamenoj plaži dok
su našu ljubav ljuljuškali vali.

Prođoše mjeseci brzi ja se sjetih
Danijela i njegove Džuli.Rastasmo
se tada te posljednje noći nikad
više ne vidjeh tvoje plave oči

Sada čujem valove kad zaklopim
oči tvojih toplih suza te posljednje noći.
Utipkao Jelena - 8.3.2007. u 10:25 Komentari ( 0 )

Neka
Neka padnu majske kiše ja te volim najviše!
Neka konj po travi trči nek ti kaže kolko me mučiš!
Neka zvijeda na nebu sja znaj sa te volim ja!
Utipkao Jelena - 8.3.2007. u 10:08 Komentari ( 0 )

Stranica (Page):   << Natrag (Back)   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110   111   112   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123   124   125   126   127   128   129   130   131   132   133   134   135   136   137   138   139   140   141   142   143   144   145   146   147   148   149   150   151   152   153   154   155   156   157   158   159   160   161   162   163   164   165   166   167   168   169   170   171   172   173   174   175   176   177   178   179   180   181   182   183   184   185   186   187   188   189   190   191   192   193   194   195   196   197   198   199  200  201   202   203   204   205   206   207   208   209   210   211   212   213   214   215   216   217   218   219   220   221   222   223   224   225   226   227   228   229   230   231   232   233   234   235   236   237   238   239   240   241   242   243   244   245   246   247   248   249   250   251   252   253   254   255   256   257   258   259   260   261   262   263   264   265   266   267   268   269   270   271   272   273   274   275   276   277   278   279   280   281   282   283   284   285   286   287   288   289   290   291   292   293   294   295   296   297   298   299   300   301   302   303   304   305   306   307   308   309   310   311   312   313   314   315   316   317   318   319   320   321   322   323   324   325   326   327   328   329   330   331   332   333   334   335   336   337   338   339   340   341   342   343   344   345   346   347   348   349   350   351   352   353   354   355   356   357   358   359   360   361   362   363   364   365   366   367   368   369   370   371   372   373   374   375   376   377   378   379   380   381   382   383   384   385   386   387   388   389   390   391   392   393   394   395   396   Napred (Next) >>