Pocetak
Razglednice
Bedastoce
Free Slanje SMS-a
Melodije za mobitele
Zid za grafit
Upisite pjesme, price...
Tekstovi, izjave, grafiti
Forum
Chat
Mali Chatek
Privatne poruke!!!
Igre
Tko zeli biti milijunas
Pronadjite razlike
Geografija-pikaj i uci
Sudoku
Nagradna
Natjecanje u tetrisu
Natjecanje u mastermindu
Natjecanje u memoryu
Vicevi
SMS poruke
Fotografija
Smijesne slike
Kviz
UvRnUti KViZ-evi!
IQ testovi
Home
E-cards
  Graffiti wall   Write a poem, story...   Win a free game   Forum   Chat   Shout box   Send free SMS   Ringtones   Funny texts and stories   Foolish things   Games   Championship in Tetris   Championship in Mastermind   Championship in memory   Jokes   SMS   Quiz   Photos   Funny pictures


Arhiva (Archive)
Novi upisi (New entries)

9892 upisa na 396 stranica (stranica br. 123)
9892 entries in 396 pages (page No. 123)
necu te vojleti ni malo...
dolaze godisnja doba...
i odnose godine...
odnose poraze i sve nase pobjede...
i na peronu zivotnom,
kunem se svojom sudbinom,
da te necu voljeti ni malo...
vise mi nece biti stalo,
i moj vlak sada putuje pravo...
ne staje na one stare perone,
jer ne ljubim vise usne tvoje...
dolaze godisnja doba ...
i odnose godine...
odnose poraze i sve nase pobjede...
i slutim kako tvoje usne nju sada ljube
i kunem se da cu ti uzeti od srca mog kljuce...
i bacam ih ovdje,na peronu mojih poraza...
na peronu izgubljenih godina...
i pustit cu jos jednu suzu...
tek tako,reda radi...
uputit cu ti pogled zadnji...
a onda krnuti pravo...
ici cu vlakom sudbine...
dolaze godisnja doba...
i odnose godine...
odnose poraze i sve nase pobjede...
i na peronu zivotnom...
kunem se svojom sudbinom,
da te necu vojeti ni malo...
Utipkao malenaaa... - 23.1.2008. u 19:32 Komentari ( 10 )

lutko moja...
Lutko moja,svi me za tebe pitaju...
nitko ne zna,da u zivu ranu diraju...
vise mi ne dolazis da me za ljubav zamolis...
skota vise ne volis...
lutko moja,molim te da mi oprostis...

Ponedjeljak,hladan i siv...
hvala si rekla,tek da vidim da sam kriv...
sve lijepo sam izgubio...
nisam te kako reba ni poljubio...
sad zauvijek,i slab i jak,gledam u mrak...

Vise se ne okrecem ni za jednim proljecem...
samo usne pokrecem...
luko moja,zivim,a vise ne disem...

Ponedjeljak,hladan i siv...
hvala si rekla,tek da vidim da sam kriv...
u trenu sam sve igubio...
nisam te ni kako treba poljubio...
sad zauvijek,islab i jak,gledam u mrak...Ž.J.2005.
Utipkao ivan... - 22.1.2008. u 19:51 Komentari ( 1 )

....................

Oduvijek sam mislila : ¨ Ne, to se ne može meni dogoditi¨ . Kako sam se samo grdno prevarila. Uvjerena sam bila kako je to samo sa televizije, neke dobre meksičke sapunice, meksičke, čak ne naše domaće. Kakva ironija!! Pišem ovo, s podsmijehom. 
Tko zna, možda tada nisam bila dovoljno odrasla, ne znam. Doduše, nisam ni danas puno starija. Možda samo zrelije razmišljam, ili me to životno iskustvo toliko promijenilo. Koliko god gorko bilo, nabolje sam se promijenila, barem tako mislim sad. Kao da sam se ¨napokon¨ upoznala sa životom i onim što on donosi.

Dakle, krenimo otpočetka. Srednja škola, učenje, petice, izlasci, i naravno što još fali?!! Dečki...tako to ide kod nas. Barem mislim.  U to vrijeme, dakle 15,16 godina nisam bila za nekakve veze. Ne mogu reći da nisam voljela dečke, dapače, jesam, ali škola i tulumaranje, uglavnom s curama bilo je primarno. Dečki kako dođu, tako otiđu, smatrala sam. Nisam tip koji se zaljubljuje često, te dečki s kojima sam bila tada, bili su prolazni u mom životu. Posebno bih željela istaknuti, nisam bila ¨laka cura¨, blago rečeno, jer iako sam s dečkima uglavnom samo brijala, nisam ih mjenjala samo tako. I tako je prolazilo vrijeme, bila sam normalna tinejdžerka. Sve je išlo svojim tokom, kako je trebalo. Živjelo se za vikende. Tako je i danas, priznajem.


I onda.... Večer je, petak, upoznali smo se se u jednom kafiću, meni poprilično nepoznatom, ali kako je najbolja prijateljica tamo krenula izlazit s dečkom, ja sam im se tu večer pridružila. Danas se pitam, je li bolje možda da nisam uopće išla?! Nikad to neću saznati. U početku sam si s tim razbijala stalno glavu, sada više ne. Sada je to iza mene. Zbilja.

Upoznali smo se. Ništa posebno, nije mi se previše dopao. Čak mi je za oko zapeo neki ljepotan, ali rekla sam, presavršen je za mene.   (kasnije sam i bila s njim)

I tako, dan – dva kasnije, prijateljica mi je rekla kako je on pitao za mene, al ja sam samo odmahivala glavom. Nije bio moj tip. Tražila sam neke ¨savršene¨, barem približno. Vjerujte, danas mi je to smiješno.
Nego, javio mi se, i počeli smo se dopisivati. Onako, prijateljski. Znala sam ja što on hoće. Ja sam uporno to odbacivala. Ne znam zašto sam mu odgovarala na poruke, i pristala na zajednički izlazak, a nisam htjela bit s njim, smiješno, ironično?!! Prvi izlazak bio mi je, onako, pomalo napet. Nismo se otprije poznavali, pa su razgovori tekli malo čudno. Znate već kako to ide. I on je bio malo sramežljiv, a i ja priznajem. Tu večer završili smo na jednom osamljenom mjestu, ali nismo bili skupa. Opet ja, glumila sam nešto. Nisam htjela. Dan danas se pitam zašto?! Bi li danas bilo sve drugačije da sam tada postupila drugačije.. Nikada neću saznati, to me najviše boli. I sada drhtim i ježim se samo pri samoj pomisli. Otada smo se pomalo razdvojili. Ja sam bila preponosna da priznam da mi se dopao,i to jako.. On se normalno nije htio ponižavati više?! Mislim tko i bi?! Više se i nesjećam kako smo se dalje počeli dopisivati, ali krenulo je, nasreću. I tako je vrijeme prolazilo, a ja sam sve više, više, i više ga zavoljela. Bio mi je sve u životu, makar nismo tada još bili skupa. Napokon je došao i taj dan kada smo prohodali. Dogodio se 9 mjeseci nakon što smo se upoznali. Zbilja sam postala oduševljena njime, njegovim postupcima samnom, i svemu što je činio da nam lijepo bude skupa. Ja sam bila presretna. Ljetom smo odlazili na more skupa. Moji roditelji su bili skeptični hoće li me pustiti, ipak imala sam 16 godina... Za njih je to bilo prerano. Ja sam znala da idem. Znali su i oni da me jednostavno moraju pustiti, jer iako ne, ja idem. Na sve sam bila spremna.
Svaki slobodan trenutak smo provodili skupa. Mislila sam to je to. Valjda sam bila još premlada. Zaljubljenost je prerasla u zrelu, vjerujte jako zrelu ljubav. Sigurna sam. Prolazilo je vrijeme, mjeseci, godine i godine... Isto tako, normalno bilo je i malih svađica, ali to sam zanemarivala. Smatrala normalnim. Trajale su sve dok me nije zagrlio, poljubio ili samo pogledao kako je samo to on znao. Međutim jedna svađa i danas me boli. Jedan moj krivi postupak, ali samo jedna kriva riječ sve je uništila, do temelja. Ne krivim samo sebe, i on je i više nego ja kriv. Tu noć je proveo s drugom. Bila sam skrhana. Odmah mi je ujutro na kavi to priznao. Nisam znala, kamo sa sobom?!! Što da radim?! Previše sam ga voljela da mu ne bi oprostila. Znala sam da neće sve biti kao prije. Pala sam na isprike kako su oboje bili na mrtvo pijani. To se pokazalo presudnim. I od te noći je prošlo 6 mjeseci. Zbilja je bilo sve ko i prije. Uopće se nisam zamarala previše s tom prevarom. Nisam dopustila da nas to uništi. I on se trudio.

Tog dana, probudila sam se, onako kako se kaže, na krivu nogu. Njegov iznenadni poziv pobudio je u meni sumnje da nešto se zbiva. Kao da sam znala. Otišli smo na kavu.... i tada sam saznala. Ostala je trudna. Da, rodit će za 3 mjeseca?! Ajme, koji osjećaj, ne mogu to opisati riječima. Preteško je. Bol, šok, nevjerica, kraj. Kraj svega. Tako je i bilo. Prekinuli smo, jer smo i morali. Morali su se oženiti. Morali, u 21. stoljeću, MORALI. Da, istina je. Njezini roditelji su to zahtjevali. A on.. tko zna.. Znam da to nije htio, morao je, tješim se i danas. I tada, kao da je došao i moj kraj. U školi sam pala, ocjene pogotovo, moji su se bojali da neću završit razred ili, još gore da ću morat na psihijatriju. Takvo je moje stanje bilo. Ničim se nisam hranila, samo vodom i kasnije infuzijom...  Bilo je stravično teško. Prošlo je mjesec dana, iako sam znala da će se oženiti, da će imati bebu s drugom, makar smo mi to planirali, vidjeli smo se. Plakali smo 2 sata bez prestanka. Sve dok nas nije zaboljela glava i došlo slabo. Znala sam tada da me voli još uvijek. Morali smo se rastati. Više nema povratka. Svatko svojim putem. Ne, ne i ne.... Samo mi se vrtilo jedno pitanje glavom : kako dalje?! A željela sam dalje. Bože, pa to je samo jedno ljubavno razočaranje. Bit će ih još... ?!

Nedugo zatim, oženio se. Dobio je sina. Jednom mi je prilikom rekao, da ako bude curica zvat će se mojim imenom. Rekla sam da će tim samo raditi probleme.

Ja sam tonula i tonula. Nakon nekog vremena sam odlučila živjeti i disati punim plućima. Počela sam ispravljati ocjene, jesti, doduše, pomalo, ali trudila sam se. Željela sam to. Polako sam se oporavljala. Međutim, koliko se se god trudila sama, bojala sam se da on nije dobro. To se i potvrdilo. Od prijatelja sam saznala da mu je teško. Da ne želi ženu koju je jednom u životu vidio.... ali nisam smjela ništa poduzimati. Znate kako se kaže : što Bog spoji, čovjek neka ne razvaja. Toga sam se čvrsto držala. Vjera i Bog također su mene izvukli. Srećom...

I sada kada je prošlo već mnogo vremena, još je u meni. Znam da i on mene voli. Poslao mi je nedavno i poruku. Ja nisam odgovorila. Ne želim se mučiti. Zašto mi je poslao ni sama ne znam. Nije ni važno, govorim si stalno.

Nego, znam da je ovo samo jedno razočaranje, o kojeg sam mnogo naučila. Pomoglo mi je da shvatim kakva sam osoba. Ponosim se sobom i mojima što su me ovom svemu naučili. Ne mrzim nikoga. Niti nju, njegovu ženu, a kamoli njega ili to malo predivno njihovo stvorenje. Ne, to nije za mene...


Možda se neki pitaju kako sam danas. Mogu reći, dobro. Katkad, odlično. Imam dečka koji me voli i kojeg ja volim, već pola godine. Lijepo mi je. Nisam ni sa kim bila poslije njega, bojala sam se, previše.

Na kraju, svjesna sam da ima i puno gorih stvari u životu. Ne moram ni nabrajat koje su, ali samo želim podijeliti svoje iskustvo s nekime, tko bi me mogao barem malo razumjeti ili samo htjeti razumjeti.. Za mene je to tada bila najveća tuga, žalost. Nekima je možda smiješno. Nije mi to važno. Različiti smo i doživljamo sve na drugačiji način. Cijenim to.


Sada smo dva različita svijeta. Život teče dalje. Tko zna, ako nam je sudbina bit ćemo skupa, kat tad. Neću se više mučiti, boriti, i pustiti da moje najlijepše godine odu u nepovrat, i da kasnije žalim. Sada sam jača, hrabrija osoba negoli prije. Živim ko i svi ostali. Zadovoljna sam. Ipak, katkad se samo rasplačem.. ali i to je uz sadašnjeg dečka, rijetko. Shvatila sam da, nikada, ama baš nikad ne smijemo odustati. Naprotiv, što te ne pokopa, to te ojača. Toga se čvrsto držim.

Utipkao someone - 21.1.2008. u 21:54 Komentari ( 4 )

opet mi nedostajesh
vrijeme prolazi bez tebe
pod ovim nebom sivim
opet mi nedostajesh
pa mi se ponekad cini
da cu poludjeti
jer josh me imaju njegove hladne ruke
i josh us svom srcu cujem jauke
i josh ti se nadam
da od nekud dodjesh iznenada
jer opet mi nedostajesh kao onog puta
kad sam glumila da sam razocarana i ljuta
i kad si ti bio moj mali svemir
u svakom danu moj osobni nemir...
nedostajesh mi
o, da li to tvoje srce sluti
kad zatihnesh u doboku noc
i kad sve osim srca shuti???
Utipkao umihana - 21.1.2008. u 17:43 Komentari ( 0 )

Samo si gledao
Naslonio si se o
vrata tuš kabine.
Gledao si me.

Šminka mi se razmazala,
kosa smočila.
No ti si samo gledao,
gledao mene ko da sam najljepše
biće koje si ikada vidio.

Ni riječ mi nisi rekao,
samo si stajao
i samo si gledao.

I tada sam shvatila,
i tada sam vidjela
u tvojim očima.
Ti voliš mene
Utipkao BRESKVICA - 21.1.2008. u 16:26 Komentari ( 0 )

Volim te
Nisam se zaljubila u tebe
zbog lijepih riječi,
zbog riječi hvale,
jer davao ih nisi mnogo.

Ne, ne volim te ni zbog
poklon,
ni zbog drugih,
ne,ne zato...

Ali volim te!
Vjerovatno kao nikoga do sad!
Zašto?

Zbog tvojeg osmjeha koji
me diže u nebo.
Zbog tvojih očiju
koje vide samo moje
vrline.

Zbog zagrljaja,
ležanja u krevetu,
škakljanja,
držanja za ruku,
poljubaca...

Volim te jer me
ti voliš baš ovakvu
zbunjenu...
nespretnu...
djetinjastu...
zaljubljenu!

Volim te,
zbog svakog tvojeg
"volim te!"

Jednostavno
volim te zbog tebe!
Utipkao BRESKVICA - 21.1.2008. u 16:21 Komentari ( 0 )

2008-godina ljubavi
Prošla je ponoć.
Svi su sjedili,
umorni od slavlja...
Samo ti i ja,
na zvukovima pjesama
plesali
najsmijanih lica,
ponosni i zaljubljeni,
sretni

Bili smo sami na svijetu,
Ples zaljubljenih,
pijanih od ljubavi i vina.
Naš prvi ples u ovoj
godini,
godini 2008.
Godini dočekanoj
u tvom zagrljaju,
obilježenu tvojim poljupcem
Utipkao BRESKVICA - 21.1.2008. u 16:14 Komentari ( 0 )

Hvala
Trebam li zahvaliti
Majetiću i njegovom absentu
ili možda Nini i njenom nagovaranju
ili tebi i tvojem poljupcu?

Sjedila sam tamo na tebi
polupijana.
Pokušavala se sjetiti što se dogodilo
dok sam pisala svoj broj
u tvoj mobitel.

Sjećam se samo crvenog ruža,
okusa vina,
zelenih očiju.

Prošlo je mjesec dana,
mjesec dana sreće i ljubavi,
mjesec dana s tobom.

I zato hvala.
Hvala Nini,
i Majetiću.
Hvala tebi.
Na čemu?
na ljubavi!
Utipkao BRESKVICA - 21.1.2008. u 16:07 Komentari ( 0 )

Zadnji put!
Ovo je zadnji put
da ljubiš ove usne
i da vidiš ove oći
vjeruj mi kad ti kažem
maleni ovo je zaista
posljednji put
da ću plakati ovim suzama
da ću slušati tvoje laže
zato slušaj zašto stvaram
ovakav odnos
sve je to zbog tebe...
Još jednom, srami se
sam prolazi krize
stvari koje si rekao
ja nemogu zaboraviti
stvari koje si rekao
moje srce lomi
Ali svejedno, ja na odlasku
ostajem čvrsta
i znaj da je istina
kad ti kažem
GOTOVO JE, PROŠLOST SMO
NIŠTA VIŠE TE NEMOŽE I NEĆE
VRATIT U MOJ ŽIVOT...
Ovog puta, posljednjeg puta,
nema više puta
za tvoje isprike
samo riješ ZBOGOM!
(M.J.)
Utipkao bonzo_girl - 21.1.2008. u 15:51 Komentari ( 1 )

DR.I LUDJACI
ZIVJELI NA JEDNOM OSTRVU JEDAN PRAVI ISTINSKI DOKTOR I GOMILA LUDAKA.ALI JADAN DOKTOR NIJE MOGAO DA IZADJE SA SVIMA NA KRAJ.JER LUDACI NISU MISLILI DA SU LUDI .NAPROTIV.LUDJACI SU STALNO GLUMILI I NIKO NIJE HTEO BITI ONO STO JESTE.DOKTOR JE POKUSAVAO DA IH IZLECI, DA IH STAVI U NORMALU ,PISAO IM STA TREBA DA RADE ALI NIKO GA NIJE SLUSAO.ZAPRAVO LUDJACI SU ZNALI DA SU LUDI ALI NISU HTELI DA NA TO PRISTANU.ONI SU SAMO DOKTORA SMATRALI LUDIM!I KRIVILI GA ZA SVE!A JADAN DOKTOR NIJE NICIME UPRAVLJAO I ZAISTA NIJE BIO KRIV,ODGOVORAN NIZASTA.NI ZA TO STO SU JEZICI PRVARE NITI ZA BILO STA.NA OSTRVU JE BILO I POJEDINACA KOJI SU GLUMILI DOKTORE.ALI ONI NISU BILI PRAVI!ONI SU MISLILI DA JE VECINA NORMALNA I SAMIM TIM BILI LUDJI OD PROSEKA.JADNI DOKTOR JE POKUSAO SVE STO JE MOGAO ALI NISTA NIJE USPEVALO.STA GOD DA JE CINIO ONI SU TO SMATRALI NJEGOVIM LUDILOM.MA KOLIKO PAMETNIH STVARI REKAO ,NAPISAO ONI SU TO ODMAH ZABORAVLAJLI I IZNOVA SE CUDILI KAKO TO DA JE DOKTOR PAMETAN.CESTO SU SE SPRDALI SA DOKTOROM I VREDJALI GA ALI DOKTOR NIJE IMAO KOME DA SE ZALI.TAKO JE DOKTOR POZELEO DA OTOK NESTANE.I ZAISTA JEDNOG DANA,KAD SU SVI SPAVALI DOSAO JE VELIKI CUNAMI I PREKRIO CELI OTOK.TO JE BIO KRAJ LUDJAKA.
Utipkao GOSPODIN - 21.1.2008. u 07:15 Komentari ( 0 )

Ah.....
Fuego en el fuego son tus ojos dentro de mí
cuando te veo sé que entiendo todo de tí
¿qué es lo que quieres tu de mí?
¿qué es lo que buscas tú de mí?
dejas tu huella en mi corazón,
yo te siento así.
Quiero morirme, en tus brazos desfallecer,
quiero sentirte cuando tu pecho se va a encender
como dos pequeños volcanes,
quiero sentirlos en mis manos;
donde tu instinto se una al mío, encontrarnos allí...
y las almas se unirán.
La noche es casi perfecta, disfrutaremos la vida los dos
porque estamos buscando amor y el no espera.
Es la emoción más directa que hay
mas, no será infinita porque
somos fuego en el fuego y ya
estamos quemándonos.
Fuego en el fuego, esta pasión, la tuya y la mia;
es casi un juego ya, mezcla de música y fantasía.
Hace subir las emociones, todas las sensaciones;
sube hasta el Sol y, que por tu piel, lo más dulce que hay
y las almas se unirán.
La noche...
Abrazado a tí llenaré mi piel de tu calor latino,
yo te sentiré, así te sentiré.
La historia es esta. La noche es casi...
somos fuego en el fuego hoy,
somos fuego en el fuego hoy.Utipkao Sanja - 19.1.2008. u 21:25 Komentari ( 0 )

NOVA GODINA 2008.

BILA JEDNOM JEDNA STARA NANA. ZVAL SE MARICA . SVIMA JE POMAGALA I BILA JE DOBRODUSNA.SA SVOJOM UNUKOM KOJA JE CEKALA DIJETE,STALNO JE SLAVILA NOVU GODINU.MARICA JE BILA PRESTRETNA,SA SVOJIM SJAJEM U OCIMA I VRLO LJUBAZNIM GLASOM SVI SU JE ZAVOLJELI.KADA JE DOSLA SVOJOJ KUCI LEGLA JE U KREVET I CITALA JE PROSLOGODISNJE NOVINE,A NIJE NI ZNALA. PISALO JE:"OVE GODINE CE SE NOVA GODINA SLAVITI NA SKENDERIJI, SRETNA NOVA GODINA". ALI U NOVINAMA KOJE SU IZASLE OVE GODINE PISALO JE DA SVI GRADJANI IDU U NJEMACKU NA PROSLAVU". ON TI NIJE ZNALA.

DOŠLA JE PROSLAVA NOVE GODINE,A MLADA STARICA, KAKO JE ONA SEBE NAZIVALA KRENULA JE NA SKENDERIJU. NIGDJE NIKOGA U GRADU NIJE BILO.JADNICA SE ZABRINULA. KADA JE POCELO ODBROJAVANJE ONA JE PUSTILA 2-3 SUZE I PALA NA ZEMLJU I PREMINULA. MARICA NIIJE HTJELA DA UMRE U 2008. GODINI DA NIKOME NE POKVARI NISTA . NIJE DOCEKALA SVOJU NERODJENU UNUCINU DJEVOJCICU
Utipkao ANISA - 19.1.2008. u 16:01 Komentari ( 0 )

SATIRA
U JEDNOJ DRZAVI KOJA JOS NIJE NI BILA OFORMLJENA NITI JE IMALA GRANICE A ZVALI SU JE RAZNIM IMENIMA A CIJI STANOVNICI SU BILI JAKO PONOSNI NA NJENU PROSLOST
PA I NA VELIKE PORAZE IZ PROSLOSTI,ZIVEO JE JEDAN VLADAR.ON JE BIO JAKO LENJ I UVEK JE GOVORIO DVOSMISLENO.CAK SU GA I RODITELJI MRZELI I ODREKLI GA SE.MEDJUTIM NIKO MU NIJE ZAMERAO STO JE LENJ.ZAPRAVO GOVORILI SU MU SPAVAJ SAMO SPAVAJ DA NESTO NE POKVARIS.KAD BI ISAO U POSETE VODIO BIH VOJSKU SA SOBOM.STANOVNICI TE NAZOVI DRZAVE NISU UOPSTE ZNALI POLITICKE STAVOVE SVOG PREDSEDNIKA.JEDNI SU GOVORILI DA JE ZA ZAPAD DRUGI DA JE ZA ISTOK.NEKI SU GOVORILI DA JE ZA RAT A DRUGI DA JE ZA MIR.BILO KAKO BILO SVI SU SE SLAGALI DA JE VLADAR JAKO PREVRTLJIV.TAKO SU SE SVI JAKO OBRADOVALI KAD JE DOSLO VREME IZBORA.SVI SU BILI SIGURNI DA CE VLADAR PASTI.ALI ON JE CAK I SVOJE DUPE ZALEPIO ZA STOLICU U PREDSEDNICKOM APARTMANU.NIJE VREDELO NI KAD SU GA GADJALI JAJIMA.ON SE I DALJE SLIKAO JER JE JAKO VOLEO DA SE SLIKA.CAK JE SI SVOJU ZENU ZAPOSLIO KAO PREDSEDNIKA I DAO JOJ PLATU.ALI POSTO NIJE POBEDIO U IZBORIMA BIVSI VLADAR JE OTISAO DA SE POMOLI U DJAMIJU SVOME ALLAHU KAO STO TO UVJEK CINI.I NASTAVIO JE DA SE SLIKA,JER JE PUNO VOLEO DA SE SLIKA.
Utipkao GOSPODIN - 17.1.2008. u 07:46 Komentari ( 0 )

zelim te...
Da znam da znas da uzivam,dok u ocima ti gledam zelju da me pokidas. Nemoralno je,al ipak pristajem i sve sto zelis ja ti dajem i kad trazis ja nestajem,nit zbog toga ja se kajem. Zelim te...dok oko tebe spajam butine,a tvoj ritam me izluduje,zestoko da zesce nemoze,na trenutak gubim se,umirem da ponovo rodim se...i gotovo je.Tek sto malo predahnem,pogledam te i opet iznova jos i vise....zelim te...
Utipkao hipno30 - 17.1.2008. u 07:40 Komentari ( 0 )

svirajte mi dugovi...
nije sreca htjela nas...
nije duso,
i zato je ovdje kraj...
nisam bio bog zna sto,
ali sam te,duso,ludo volio...
i sto me veceras bole zvuci poderane gitare,
to je jer stavljas sol na moje rane...
imala si nesto u ocima,
zbog cega nisam spavao nocima...
imala si nesto u osmijehu...
ma poludit cu...

svirajte mi drugovi
one nase pjesme stare...
svirajte drugovi,
da mi zacijele rane...
svirajte mi drugovi ovu noc,
jer moja dusa bez nje nece moc...
svirajte drugovi,
pjesme ljubavne,
jer ja nocas pjevam zbog sudbine...

i nisam htio da ovako prodje,
jer gdje god podjem ti mi u snove dodjes...
i sto mi veceras ove suze lice razdiru,
i sto to nema veze s pamecu...
briga me,jer i tako poludit cu...
jer si bila mome srcu intriga,
ali djavo mi nije dao mira,
pa sam probao sa usana tvojih otrovna vina...
imao sam tvojih poljubaca opijume,
skrivao u pogledu tajne kao ti...
imao sam,draga sve...
ali tebe,vidim,nikad ne...

svirajte mi drugovi
one nase pjesme stare...
svirajte drugovi,
da mi zacijele rane...
svirajte mi drugovi ovu noc,
jer moja dusa bez nje nece moc...
svirajte drugovi,
pjesme ljubavne,
jer ja nocas pjevam zbog sudbine...

i sad ti,draga,
zadnje stihove pisem,
jer idem sada da te vinom iz vena obrisem...
i znas da doci ce refren iza ove kitice,
i znas da ovdje pjesmi nije kraj...
jer to ima nasa ljubav
i to draga,nesretan...
evo,drugovi,
i vama se opet obracam,
svirajte mi nocas,
jer me nocas ona ostavlja...

svirajte mi drugovi
one nase pjesme stare...
svirajte drugovi,
da mi zacijele rane...
svirajte mi drugovi ovu noc,
jer moja dusa bez nje nece moc...
svirajte drugovi,
pjesme ljubavne,
jer nocas pjevam zbog sudbine...

i tu je kraj draga ove pjesme ljubavne
ma sto ja to pisem jos,
kad ti ces bez mene ionako lako moc...
zbogom,draga...
laku ti zelim ovu noc...

Utipkao ivan... - 16.1.2008. u 20:13 Komentari ( 3 )

reci nešto što ne znam
Sanjala sam da si prošao pored mene
i da si me potapšao po glavi u prolazu
Dugo sam se pitala što ima novo sa tobom
i pitala sam se često kada ću te opet vidjeti.
vrijeme je prolazilo a ja sam odrastala i počela sam shvaćati neke stvari o njemu.Nakon nekog vremena htio je ponovno biti sa mnom i ja sam pristala,no on je bio sa mojom prijateljicom ispred mene.bez ikakve grižnje savjesti jednostavno mu se pružila bolja prilika od mene.nisam bila ljubomorna,tu večer sam pričala sa njim što ima novo u njegovom životu.unaprijed sam znala sve njegove odgovore i unaprijed sam znala o čemu će pričati,toliko sam ga prozrela
da sam se sama sebi začudila.na kraju shvatila sam sve što sam htjela od njega bilo je da mi reče nešto što ne znam
Utipkao srna - 16.1.2008. u 11:56 Komentari ( 4 )

10 BLAGOSLOVA -PONAVLJATI SVAKI DAN
1BLAGOSLOV ZA NEBO.2BLAGOSLOV ZA VODU 3BLAGOSLOV ZA DOBRO VREME 4BLAGOSLOV ZA VAZDUH.5BLAGOSLOV ZA DOBRU HRANU 6 BLAGOSLOV ZA DOBAR SAN 7 BLAGOSLOV ZA DOBRO DRUSTVO 8 BLAGOSLOV ZA DOBRO ZDRAVLJE 9 BLAGOSLOV ZA PRAVDU I ISTINU 10 BLAGOSLOV ZA DOBRE POMOCNIKE
Utipkao GOSPODIN - 16.1.2008. u 08:47 Komentari ( 0 )

Help me.....
u vezi sam sa dečkom već duže vrijeme....nikad nisam posumnjala u to da me vara sve do danas....nisam sigurna u to,al mislim da postoji ta mogućnost.....super nam je skupa i sve,al mene to malo muči....saznala sam od nekih drugih osoba da ga je bivša cura ostavila zato što ju je prevario....i mislim da bi to mogao napraviti i meni.....pa vas molim ako znate da mi kažete ''kako da otkrijem da li me vara?''...njega to neću pitati,a ako pitam nekog njegovog frenda to će doći do njega....'' na koji način bi ja to mogla otkriti?''

By: brinetta
Utipkao ***brinetta*** - 15.1.2008. u 22:07 Komentari ( 3 )

Danas ti priznajem
Bježim od svojih osjećaja
Tražim neki neutralni kut
Ali gdje god da krenem ja
Nosim ih sa sobom, pa nemam kud

Znam da nikada neću biti sretna
bez tebe niti na jedan tren
Boljet će me vlastita sjena
Slika moje samoće...sama i ostajem

I čitam sad ljubavne priče
Jedna od druge sve tužnija
I moje pero već polako ove stihove piše
Tinta svaku suzu upija...

Kako bih voljela da si kraj mene
Da osjetiš koliko te volim
Ovako vrijeme mi stane pa krene
Kad te blizu predosjetim
Kako bih voljela vratiti one dane
Kad si živio za me
A sada život mi ostavlja samo rane
Umirem usred tame...

Znam da me vidiš al' nisam to ja
Samo maska što me prekriva
Smješim se, sretna...ma nisam to ja
To ponos tugu i bol sakriva

No, danas skidam sa sebe svoj štit
Svoju dušu ti stavljam na dlan
Danas presjecam i zadnju nit
Laži što je rekla - zaboravljam...

Jer još uvijek te volim, dragi
Svakim te danom u sebi sve više osjećam
Volim te iskreno, dragi
I svaki tren života tebi poklanjam...
Utipkao Emina - 15.1.2008. u 12:25 Komentari ( 0 )

Predajem se...
Trudim se zadržati suze da ne teku
Ovu dušu punu bola da ne peku
Ne mogu podnijeti ovaj osjećaj ispod kože
Ovo se dobije kad se sve krive kocke života poslože...

Život bez smisla...bez svijetle točke u tami
Svijet je okrutan, a borimo se sami
Protiv sila što nas iznutra lome
Duša tada često klone...

Čuješ li dušo, taj uzvik bespomoćnosti u meni?
Čuješ li jecaj, vidiš li posljednji potez borbeni?
Da, posljednji...jer nemam više snage ja
Vodila sam dosad bitke...i svaku izgubila

Voljela sam tebe, dušo, voljela
I ne, nisam te još preboljela
Još živi uspomena na tebe i ljubav u meni
A usamljenost me ubija...ubija svaku nadu u meni...

Ne tražim od tebe da budeš moj,
Jer znam, u srcu ćeš uvijek biti njen
Ne tražim ništa, čak ni pogled tvoj
Samo znaj da ovom srcu nisi i nikada nećeš biti zaboraljen...

Ja odustajem od tebe...tuzi se prepuštam
Nema smisla...bol ionako osjećam
I kad lažem da te ne volim, i kad priznam...
Sretno dušo...a kakva je tvoja ljubav...da bar znam...
Utipkao Emina - 15.1.2008. u 12:17 Komentari ( 3 )

POGLEDAJ "GORE"
POGLEDAJ GORE U NEBESA
SAD KAD SI ODLUČIO DA NE BUDEŠ MOJ.
POGLEDAJ GORE I KAŽI BOGU
ZAR ZAISTA ŽELIŠ TO....
POGLEDAJ!ALI GLEDAJ U SAMOĆI-TAD SHVATIT ĆEŠ DA BEZ MENE TI NEĆEŠ MOĆI.
POGLEDAJ GORE I TRAŽI ODRAZ MOG LICA
VIDJET ĆEŠ DA SVE JE MOGUĆE KADA SE VOLE DVA ISTA BIĆA
Utipkao ANA EMANUELA-GS - 15.1.2008. u 00:54 Komentari ( 0 )

nedostajes mi jakooooo
Pokusavam te zaboraviti, ne kao prijatelja to nikada necu moci
pokusavam zaboraviti samo one nase noci,
samo da zaboravim one poljupce u zoru,
nase gluposti, golfanje i moje kupanje u tvojih ociju moru.
I sada sa sjetnim osmijehom ti ovo pisem, jer pomisao na tebe je pomisao na srecu, ali ne vise to nesmijem i necu!
I tako hrabrim sebe da cu sve zaboraviti, da cu te pustiti, da ces pronaci neku ljubav vecu, da ti vise pjesme pisati necu...ali evo opet pisem....
a ti si mozda vec pronasao neku novu nasty, i sada njoj pricas sve ono sto si meni, ljubis je polako po usnama, po vratu,
kazes da je volis vec u prvom satu...ali nikada nece biti isto...
nikada necemo biti ja i ti, niko nikada nece imati ono sto smo imali mi...
ali sudbina je takva, to oboje znamo, uvijek nesto dobijemo i zauzvrat nesto damo,
i jako sam joj zahvalna sto mi je dovela tebe, uz tebe sam upoznala jedan dio sebe.
ali, nedostaje mi sve ....nedostajes mi ti ljubi...jakooooo....
Utipkao "nasty" - 13.1.2008. u 22:54 Komentari ( 1 )

dno
dotaknuti dno..koliko tesko..toliko je i lako
uz ljude ovakvi kakvi jesu..vise neman rici za njih,za ova smeca...
i ovo niej neka glupa pricica,nesto izmisljeno..
ovo je vapaj moje duse za neki spas..ovo je sirova istina..
dotakla san dno svih dna..zgazili su me pokvarene osobe,sebicne..
placem,bez nekog posebnog razloga..suze se ne zaustavljaju,
zbunejna sam,zelim kraj ili novi pocetak,ali ovaj put SAMA
ne zelin ih kraj sebe,unistili su me,raspadam se,trunem,
dusa mi polako umire..
sve mi je mutno pred ocima,zasto uopce placem???
nisu oni vridni toga,ja sam GLUPACA
virujen im,virujen da ima nesto dobro u svakome
da za sve postoji razlog,ali ga nema,tu ej samo i cisto ZLO
oni nisu vridni zivota,disanja,to nisu ljudi
to su paraziliti s jedinimn ciljem-unistenje
a i uspili su,slomljena sam,samo jos mogu plakati,
suze su sve sto imam..ostala san bez svega,
dotakla dno..neman vise srca,ljubavi,osjecaja..
pretvorila san se u biljku,ko zombi..hladna...na dnu...
Utipkao lucee from zadar - 13.1.2008. u 22:25 Komentari ( 4 )

Dok nas smrt ne rastavi
DOK NAS SMRT NE RASTAVI


Duga svijetla kroz kapi kiše u crnoj noći
Nigdje žive duše...već je par sati iza ponoći
Srce ubrzano kuca...tijelo drhti...uplakane oči
Put bez nekog cilja...ne znam gdje ću doći

Javljaju mi se uspomene...odu...pa se vrate
Gdje god da krenem one me stalno prate
Boli me...boli me duša, ali ne mogu da ne mislim na te...
Jer imam te u duši...moje srce te voli i čuva te...

Bio si mi sve...volio me kao nitko prije
No nažalost...u životu ništa pošteno nije
Ništa vječno ne traje...
Bog je dao, Bog je uzeo...tebe...tebe više nema...
Nikad ne znaš kada se kraj potajice sprema...
Ništa vječno ne traje...

Sjećaš li se naših sretnih dana?...Kao da je jučer bilo
Teško je sada vjerovati da je sve nestalo...ostalo samo sivilo
I crna strana života...kao da se sve ružno krilo
I čekalo neki tren...a onda nas pogodilo...

Još kiša lijeva...sijevaju munje...ne znam put...
Ni cilja nemam, vozim se u krug

I vidim tebe...k meni dolaziš
Nakon nekog vremena da me vidiš, pozdraviš
Jer htio si mi tada reći koliko me voliš
Da želiš ostatak života provesti sa mnom

I vidim sebe...u bijelom...ispred oltara
Sretnu...uzbuđenu...izgaram od sveg žara
Žara što gori u meni...od ljubavi...tvog najvećeg dara

Čekala sam na te dok otkucavao je sat, i čekala...
Zacijelo postoji razlog kašnjenja - tuzi se nisam predala
Razasuto cvijeće...suza...snaga me izdala...
Ležim bez svijesti...u bijelom...kraj oltara...

Kad otvorila sam oči, došla k svijesti, gorko sam zaplakala
Rekli su mi...crveno svijetlo...i zalutali čovjek...
Opijen...a ti...uzeo mi te zauvijek
Sad traži oprost...ali mojoj duši ne postoji lijek

Trebao je to biti naš najsretniji dan
A sada samo želim da je bio ružan san
Da budeš opet tu...sretan, nasmijan...

Ja sad putujem...još u bijelom...uplakana
Duga svijetla me zaslijepljuju...sklopim oči na tren...
Zatim jasno vidim...još jedno svijetlo...crveno...
Pokušavam se zaustaviti, no klizim...mokra je cesta...

I kažu...bila je u bijelom...
Dvadeset ljeta prošla je tek
Na isti dan kao i njen dragi
Sklopila je oči..zauvijek
Utipkao Emina - 13.1.2008. u 21:43 Komentari ( 1 )

POSLJEDNJI POGLED
POGLEDALA SAM TE NJEŽNO
MADA JE U MENI VLADALA PRAZNINA
VIDJELA SAM DA ME VIŠE NEMA U TEBI.

POGLEDALA SAM TE NJEŽNO
S ISKRENOM ŽELJOM DA OPET U TEBI ZAVLADAM JA
I DA SE OPET JAVE DAVNA VREMENA...

POGLEDALA SAM TE NJEŽNO
ZNAM DA NISAM SMJELA TO...

POGLEDALA SAM TE NJEŽNO
JER SAM ZNALA DA JE ZADNJI PUT

MAKAR TO NEK OSTANE LIJEPO..
TAJ NAŠ POSLJEDNJI POGLED..
KAD NIJE MOGAO ŽIVOT MOJ I TVOJ!
Utipkao ANA EMANUELA-GS - 13.1.2008. u 02:05 Komentari ( 0 )

Stranica (Page):   << Natrag (Back)   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110   111   112   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122  123  124   125   126   127   128   129   130   131   132   133   134   135   136   137   138   139   140   141   142   143   144   145   146   147   148   149   150   151   152   153   154   155   156   157   158   159   160   161   162   163   164   165   166   167   168   169   170   171   172   173   174   175   176   177   178   179   180   181   182   183   184   185   186   187   188   189   190   191   192   193   194   195   196   197   198   199   200   201   202   203   204   205   206   207   208   209   210   211   212   213   214   215   216   217   218   219   220   221   222   223   224   225   226   227   228   229   230   231   232   233   234   235   236   237   238   239   240   241   242   243   244   245   246   247   248   249   250   251   252   253   254   255   256   257   258   259   260   261   262   263   264   265   266   267   268   269   270   271   272   273   274   275   276   277   278   279   280   281   282   283   284   285   286   287   288   289   290   291   292   293   294   295   296   297   298   299   300   301   302   303   304   305   306   307   308   309   310   311   312   313   314   315   316   317   318   319   320   321   322   323   324   325   326   327   328   329   330   331   332   333   334   335   336   337   338   339   340   341   342   343   344   345   346   347   348   349   350   351   352   353   354   355   356   357   358   359   360   361   362   363   364   365   366   367   368   369   370   371   372   373   374   375   376   377   378   379   380   381   382   383   384   385   386   387   388   389   390   391   392   393   394   395   396   Napred (Next) >>